, Martovsko razgibavanje uz fenomenalne filmove, Gradski Magazin

Martovsko razgibavanje uz fenomenalne filmove

Početkom nedelje, kada pravite plan obaveza i zadataka za predstojeću sedmicu, uvek je neophodno da se u raspored aktivnosti ubaci i vreme odmora. Zbog toga, mi vam dajemo predlog kako da ga iskoritite na najbolji način, a s obzirom na to da vam nudimo zanimljiv televizijski sadržaj, pravo uživanje je zagarantovano.

, Martovsko razgibavanje uz fenomenalne filmove, Gradski Magazin

Nakon tri radna dana, sredina nedelje je odlično vreme da se potpuno opustite, zato pre spavanja odgledajte film koji će se emitovati na kanalu FilmBox Extra. U pitanju je komedija “Prevara”. Razočarani istrebljivač i samohrani otac Fredi Maning uvek pokušava da izvuče nešto više od svog propalog života, ali ga loša sreća ne napušta. Fredi nenamerno uzima a onda i gubi mafijin novac, pa je sad u velikoj nevolji. Kada u trošnoj baptističkoj crkvi zamene njega i njegovog najboljeg druga Džuniora sa sveštenicima koji treba da preuzmu tu parohiju, on se hvata za šansu koja bi mu mogla spasiti život. Film će se emitovati u sredu od 22:50h, a glavne uloge tumače Charlie Murphy, Al Shearer i David Alan Grier.

Ljubiteljima trilera predlažemo da se u svoje omiljene fotelje udobno smeste u petak u 21h jer će Wes Bentley, Jamie Alexander i Cam Gigandet igrati u filmu “Prekršeni zaveti”. Ljubav je lepa, ali često zna da donese i po koji problem, a do kakvog će problema doći kada šarmantnog, ali problematičnog mladića ostavi žena koju je prethodno mnogo zavoleo, saznaćete ukoliko uključite FilmBox Premium.

, Martovsko razgibavanje uz fenomenalne filmove, Gradski MagazinNedeljno veče provedite uz spoj drame i komedije koji će vam izazvati film “Dobra devojka”, a koji će se emitovati od 21h takođe na kanalu FilmBox Extra. U ovoj priči se život mlade udate žene pretvara u pakao kada započne strastvenu i nezakonitu aferu sa neobičnim momkom iz diskonta, koji je umislio da je Holden Kolfild. U glavnim ulogma su Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal i John C. Reilly.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin