, Martovsko uživanje uz omiljene kanale, Gradski Magazin

Martovsko uživanje uz omiljene kanale

Mart uveliko odmiče, a ono čemu se najviše nadamo i što svi jedva čekamo jeste toplije vreme. Kako bismo u novo godišnje doba ušli odmorni i sa osmehom na licu, odlično rešenje jeste da izvojimo vreme za sebe i probudimo pozitivnu energiju, a kako to drugačije uraditi nego uz pomoć fenomenalnih filmova? I ove nedelje vam predlažemo samo najbolje. Uživajte!

, Martovsko uživanje uz omiljene kanale, Gradski MagazinAko ste ljubitelji romantičnih komedija, film „Ničija budala“ će vam se zasigurno dopasti. Žena je puštena iz zatvora i vraća se životu sa svojom sestrom. Ubrzo otkriva da je njena sestra preko interneta upoznala muškarca koji možda nije onakav kakvim se predstavlja. U velikoj dozi smeha moći ćete da uživate u petak od 21h ukoliko uključite kanal FilmBox Premium.

U subotu će se takođe od 21h na kanalu FilmBox Extra emitovati film „Čudovišni kamion“, koji ne smete propustiti! U ovom spoju akcije i komedije, mladić, koji je zaposlen na malom gradskom auto-otpadu otkriva i sprijateljuje se sa stvorenjem koje se hrani naftom, a za kojom traga fraking kompanija. Uživajte u ostvarenju u kom glavne uloge igraju Lucas Till, Jane Levy i Thomas Lennon.

, Martovsko uživanje uz omiljene kanale, Gradski MagazinDrama „Noje“, u kojoj neke od glavnih uloga tumače poznati glumci kao što su Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson i Anthony Hopkins, emitovaće se na FilmBox Premium kanalu. U ovom filmu oskarovac Russell Crowe je Noje, čovek koga je Bog odabrao za važan zadatak pre nego što apokaliptična poplava uništi svet. Od 21h obezbedite sebi dva sata večernjeg, nedeljnog uživanja u najboljim kadrovima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin