Masimo Savić, Masimo Savić 20. februara u Sava centru, Gradski Magazin

Masimo Savić 20. februara u Sava centru

Izvor: Tanjug Foto: Ilustracija Longplay

Pevač jedinstvenog glasa Masimo Savić će na koncertu 20. februara u Sava Centru promovisati novi album, kog je nedavno najavio hit singl “Ispod nekog drugog neba”

Nekadašnji frontmen sastava Dorian Grey se sredinom osamdesetih pročuo hitom “Sjaj u tami”, a potom je razvio uspešnu solo karijeru čije su pesme obeležile generacije nekadašnje Jugoslavije kao što su: Stranac u noći, Samo jedan dan, Zar više nema nas, Iz jednog pogleda…

Masimo planira da do kraja januara objavi novi album za zagrebački Aquarius Records i povod mu je da se posle dve godine pauze vrati u svoju omiljenu beogradsku dvoranu.

“Presretan sam što se vraćam u Beograd, jer je to grad koji veoma volim i čija mi publika što se tiče emocija svaki put strahovito puno pruža. A emocija je ključna reč za sve moje koncerte u Sava centru. Jednostavno, to je dvorana u kojoj se izuzetno dobro osećam”, kaže poznati pevač.

Album je najavio krajem novembra singl “Ispod nekog drugog neba” autora Predraga Pegija Martinjaka koji je vec potpisao Masimove hitove “Iz jednog pogleda”, sa prethodnog CD albuma “Dodirni me slučajno” (2012), i “Suze su nam stale na put”.

Ulaznice za beogradski se nalaze u prodaji na blagajni Sava Centra i preko mreža Eventim, Ticketline, Gigstix i DDtickets po cenama od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!, Gradski Magazin

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!

LEGENDA OTIŠLA U LEGENDU – Petar Đorđević iznedrio je brojne uspešne sportiste, obučavao pripadnike specijalnih …

VIŠE OD 700 POSETILACA SAVLADALO “JELEN STAZU ODGOVORNE KONZUMACIJE”, Gradski Magazin

VIŠE OD 700 POSETILACA SAVLADALO “JELEN STAZU ODGOVORNE KONZUMACIJE”

Više od 700 posetilaca savladalo je “Jelen stazu odgovorne konzumacije” na upravo završenom JELEN LOVEFEST-u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin