Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski MagazinSveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na koji se prave, važan su faktor odabira mesta omiljene kupovine. Maxi pekara kao lider na tržištu, kroz saradnju sa skoro svim većim proizvođačima ove kategorije u Srbiji, trudi se da za svoje kupce obezbedi uvek najkvalitetnije i najsvežije proizvode.

U fokusu inovativnog koncepta Maxi pekare su peciva i hlebovi koji se pripremaju u samoj radnji, pred očima potrošača, a u ponudi je i širok asortiman pakovanih proizvoda, od različitih vrsta brašna i sa različitim namenama. Na policama Maxi pekare može se pronaći širok asortiman kvalitetnih i nutritivno izbalansiranih namirnica namenjenih svima onima koji pažljivo biraju proizvode koje će poslužiti kao deo porodične trpeze.

Puratos i Don Don su dobavljači sa kojima kompanija Delez Srbija sarađuje duže od 10 godina. Generalni direktor kompanije Jan-Vilem Dokhejr istakao je prilikom posete proizvodnim pogonima i postrojenjima ovih proizvođača da je ponosan što partnerski rade na razvoju kategorije pekarskih proizvoda i što u kontinuitetu razmenjuju informacije u vezi sa tržištem i globalnim trendovima, što im obostrano znači u unapređenju asortimana.

„Maxi je komšijski supermarket i veoma smo ponosni što asortiman naše pekare iz godine u godinu postaje bogatiji, uz uslugu na najvišem nivou. Sve promene koje uvodimo na tržište realizujemo zajedno sa našim partnerima i zahvaljujući njima Maxi pekara je danas mnogo više od uslužnog odeljenja u supermarketu. Verujemo da kupci prepoznaju sve napore koje ulažemo kako bismo samo za njih obezbedili svakog dana uvek sveže pecivo, a u razgovoru sa dobavljačima i lično sam imao priliku da se uverim koliko pažnje i energije posvećuju svakom aspektu razvoja, kako poluproizvoda, tako i savršenih finalnih proizvoda koje kupci mogu pronaći u najbližoj Maxi pekari“, izjavio je Jan-Vilem Dokhejr.

Don Don je proizvođač gotovih i polugotovih proizvoda u svim segmentima pekare i lider je na tržištu Srbije. Sa kompanijom Delez Srbija razvio je čuveni Hlebić – proizvod namenjen mlađoj populaciji, bez konzervansa, sa dodatnim nutritivnim vrednostima, a poznat je i po više vrsta rustičnih hlebova i peciva koji se peku u radnji.

„Od početka zajedničke saradnje trudimo se da ispunimo zahteve kako modernog, tako i tradicionalnog kupca. Zajedničkim snagama smo uspeli da unapredimo pekarsku kategoriju, a sa ciljem uvek zadovoljnog potrošača nastavljamo partnersku saradnju u duhu investiranja u nove tehnologije i proizvode“, istakao je Miloš Marković, direktor marketinga i razvoja kompanije Don Don.

Puratos pomaže pekarima, poslastičarima i čokolaterima da izaberu prave sastojke i poboljšaju kvalitet gotovih proizvoda. Znanje i veštine koje je stekao na razvijenim tržištima u kreiranjima strategije razvoja kategorije pekare partnerski deli sa kompanijom Delez Srbija u unapređivanju kvaliteta asortimana.

„Dugogodišnja saradnja sa kompanijom Delez Srbija ogleda se u svakodnevnim naporima da inovativnim pristupom i kvalitetom tržište uvek pomeramo nekoliko koraka unapred. Zajedno smo razvijali proizvode kao što su Glukofit – hleb proizvoden po kliničkoj studiji i pogodan u ishrani ljudi sa dijabetesom tip 2, Manastirski hleb, a jedan od strateških projekata na koji smo izuzetno ponosni je unapređen koncept Maxi pekare koji podrazumeva pripremu i proizvodnju pekarskih proizvoda u samoj radnji“, istakao je Ljubomir Milošević, generalni direktor kompanije Puratos.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Obožavate televiziju? Onda ovo ne smete propustiti!, Gradski Magazin

Obožavate televiziju? Onda ovo ne smete propustiti!

Fenomenalne komedije, savršeni trileri, neverovatne drame… Baš ovakav sadržaj možete pronaći na vašim omiljenim FilmBox …

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!, Gradski Magazin

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!

Maskirani osvetnik Zoro večeras u letnjoj bašti bara Tranzit slavi rođendan, a žurka koja očekuje …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin