MC, MC turnir „Masters of freestyle“, Gradski Magazin

MC turnir „Masters of freestyle“

Počelo prijavljivanje za MC turnir „Masters of freestyle“ Da li si baš ti majstor MC zanata?

Druga po redu „bitka rima“ „Masters of freestyle“ biće održana u nedelju, 1. marta, u 19 sati, u atrijumu Delta City-ja, u okviru koje će se suočiti najbolji domaći MC-jevi u želji da baš oni ponesu titulu najboljeg domaćeg MC-ja za 2015. godinu.

Finale takmičenja biće podeljeno u tri rundetemu prve runde zadaju sudije, druga runda će biti „Pokvarena traka“ u okviru koje će takmičarima biti menjani instrumentali u toku rep deonica, kako bi se videla snalažljivost takmičara i osećaj za ritam, dok će treća runda biti „a capella nastup“. O pobednicima turnira odlučivaće tročlani žiri – Grashopper MC, Smoke Mardeljano i Mlata, a prvoplasirana tri učesnika osvojiće i vredne nagrade.

Prijavljivanje učesnika je moguće do 27. februara, do 14 sati, a prijava treba da sadrži – ime i prezime (umetničko ime), datum rođenja, mesto odakle takmičar dolazi, broj telefona i link ka Youtube snimku freestyle-a takmičara. Prijave slati na mail mofssrbija@gmail.com, a učesnici koje stručni žiri odabere za takmičenje biće naknadno kontaktirani.

 Cilj svakog MC nastupa je da takmičar u freestyle borbi uputi što jače i duhovitije prozivke u obliku rima svom protivniku kako bi osvojio podršku publike, ali i naklonost stručnog žirija. U freestyle nastupu između ostalog biće bodovani sigurnosti i snalažljivost takmičara na bini, osećaj za ritam, kao i povezanost i smisao rima. Takmičari moraju biti stari najmanje 15 godina, a u toku nastupa zabranjeno je korišćenje psovski, kao i bilo koji oblik vređanja na rasnoj, verskoj ili bilo kojoj drugog osnovi – svako nepoštovanje ovih pravila povlači automatsku diskvalifikaciju takmičara.

 O sudijama:

Grashopper MC (Radioactiv Crew), učesnik regionalnog Redbull MC Battle-a 2011, gde se našao među 16 najboljih fristajlera sa prostora bivše Jugoslavije; pobednik Redbull MC Battle-a 2012; osnivač takmičenja u freestyle-u „Baci se na teme“ i počasni član organizacije MOFS Srbija. Jedan od najboljih srpskih fristajlera.

Smoke Mardeljano (LTDFM Music), učesnik regionalnog Redbull MC Battle-a 2011 gde se našao među 16 najboljih fristajlera sa prostora bivše Jugoslavije. Pobednik prvog MOFS MC Challenge-a koji je održan u okviru hiphop festivala „Svi kao 1“. Smoke Mardeljano je jedna od najvećih nada srpskog hiphop-a i počasni član organizacije MOFS Srbija, kao jedan od vodećih domaćih fristajlera.

Mlata (Sick Touch) je učesnik Redbull MC Battle-a 2011; autor solo albuma „Mlata je trso“ kao i albuma „Cobran i Mlata – Ma Da“, „Cobran I Mlata – Sick Touch Era“, „Cobran I Mlata – Firmirana Beda“ kao i nekolicine mixtape-ova. Počasni član organizacije MOFS Srbija i zajedno sa predhodna dva MC-ja spada u najbolje domaće fristajlere.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Proglašen pobednik Neoplanta nagradnog konkursa „Napravi kobasicu po svom ukusu”

Nagradni konkurs kompanije Neoplanta „Napravi kobasicu po svom ukusu“, koji je trajao četiri nedelje, završen …

BEO ZOO-VRT, BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!, Gradski Magazin

BEO ZOO-VRT SLAVI ROĐENDAN! Za decu do 15 godina DANAS BESPLATAN ulaz!

Ulaz u Beogradski zoološki vrt, koji slavi 86. rođendan, je za decu do 15 godina …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin