Najnovije Vesti
medved, Medved šetao Los Anđelesom u potrazi za Dikaprijom ?, Gradski Magazin

Medved šetao Los Anđelesom u potrazi za Dikaprijom ?

Medved je postao neraskidiva misao kad je Leonardo Di Kaprio u pitanju

Medved šetao Los Anđelesom u potrazi za Leonardom Dikaprijom ?

Jedan mrki medved zalutao je danas u severno stambeno predgrađe Los Anđelesa Silmar, izašavši iz obližnje Nacionalne šume koja se prostire na 2.652 kvadratnih kilometara.

medved, Medved šetao Los Anđelesom u potrazi za Dikaprijom ?, Gradski Magazin
Foto: YouTube Screenshot
Posle sat vremena traganja za izgubljenim medvedom koji je lutao gradskim ulicama, policajci su mu ubrizgali sedativ i uspavali ga, a potom ga ukrcali u kamionet i vratili u šumu, prenosi francuski “Mond”.

Tokom “šetnje” po gradu, medved nikoga nije povredio i nije napravio nikakav incident. Iz kalifornijskog Zavoda za ribe i divlje životinje kažu da se medved sasvim dobro oporavio.

Izvor: B92.net Foto:  www.awardsdaily.com

Povratnik (eng. The Revenant) američki je biografski vestern triler snimljen 2015. godine u režiji Alejandra G. Iñárritua. Scenarij su napisali Mark L. Smith i Iñárritu na osnovu istoimenog romana Michaela Punkea iz 2002. godine, koji je bio inspiriran životom istraživača Hugha Glassa. U filmu glavne uloge tumače Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, i Domhnall Gleeson. Pripreme za snimanje filma su započele u augustu 2001. godine, kada je Akiva Goldsman otkupio od Punkea prava na rukopise s namjerom da snimi film. Film je prvobitno planiran da bude režiran od strane Parka Chan-wooka sa Samuelom L. Jacksonom da glumi, a kasnije je režija pripala Johnu Hillcoatu sa Christianom Baleom kao glavnom zvijezdom. Oba režisera su napustili projekat, i na kraju je Iñárritu u augustu 2011. godine potpisao da započne sa režijom. U aprilu 2014. godine, nakon nekoliko kašnjenja u produkciji zbog drugih projekata, Iñárritu je potvrdio da je počeo rad na Povratniku i da će DiCaprio igrati glavnu ulogu. Glavno snimanje je počelo u oktobru 2014. godine, a završilo se u augustu 2015. godine. Film je imao ograničenu premijeru 25. decembra 2015. godine, a zatim je zvanično bio pušten na prikazivanje 8. januara, 2016. godine. Povratnik je 14. januara 2016. godine, nominiran za 12 Oskara, što ga čini najviše nominiranim filmom za 2015. godinu – uključujući Oscara za najbolji film, najbolju režiju, najboljeg glavnog glumca (DiCaprio) i najboljeg sporednog glumca (Hardy). Film je dobio pozitivne ocjene od kritičara, koji su pohvalili nastupe DiCapria i Hardya, Iñárrituovu režiju, i kinematografiju Lubezkog. Na 73. ceremoniji film je osvojio tri Zlatna globusa, te je nominiran za 12 Oscara, što je najviše za ceremoniju, uključujući i Oscara za najbolji film , najbolju režiju, najboljeg glumca (DiCaprio) i najboljeg sporednog glumca (Hardy).

O Tamara Stević

Proveri takođe

Zoo, Papagaji uklonjeni iz zoo-vrta: Međusobno podsticali jedni druge da psuju, Gradski Magazin

Papagaji uklonjeni iz zoo-vrta: Međusobno podsticali jedni druge da psuju

Zaposleni u jednom zoološkom vrtu u Velikoj Britaniji bili su prinuđeni da grupu od pet …

Mirođija, Mnogo više od začina: Niste svesni koliko je ova biljka moćna i lekovita- štiti ceo organizam, rešiće vas brojnih muka!, Gradski Magazin

Mnogo više od začina: Niste svesni koliko je ova biljka moćna i lekovita- štiti ceo organizam, rešiće vas brojnih muka!

Često je koristimo kao začin, zbog njenog aromatičnog mirisa koji je idealan dodatak jelima, ali …

Leave a Reply

Your email address will not be published.