MegaComFilm predstavlja hit filomove

Hit filmovi koje nam donosi MegaComFilm na početku sledeće godine

DEDPUL u bioskopima od 11. februara

hit, MegaComFilm predstavlja hit filomove, Gradski Magazin

11. februara ne smete propustiti  antiheroja iz Marvelovog stripa, duhovitog, opasnog i zgodnog Dedpula. Naoružan svojim novim sposobnostima i crnim, uvrnutim smislom za humor, Dedpul lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.Bivši operativac specijalnih jedinica, plaćenik Vejd Vilson, nakon lažnih rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego –  Dedpula. Ubrzo, neuništivi anti-heroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće da lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.

Veteranu X-men franšiže Kolosusu, jednom  od glavnih likova u filmu Dedpul, glas pozajmljuje srpski glumac Stefan Kapičić. U ulozi heroja, koji to nije, našao se Rajan Rejnolds, kome  je ovo već peta uloga u nekom ekranizovanom stripu. Naime, do sada je bio Hanibal u filmu Blejd: Trojstvo (2004), Vejd Vilson u filmu X-Men početak Vulverin (2009), imao je glavnu ulogu u filmu R.I.P.D. (2013), a bio je i Grin Lentern (2011) u ekranizaciji Dark Hors Komiksa. Reditelj filma je Tim Miler, scenario potpisuju Pol Vernik i Ret Riz, a u ostalim ulogama se pojavljuju Morena Bakarin, T.Dž. Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand. Predstavljamo vam drugi trejler filma o nekonvencionalnom Marvelovom anti-heroju – Dedpulu, koji nam u bioskope stiže 11. februara sledeće godine.hit, MegaComFilm predstavlja hit filomove, Gradski Magazin

Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da je veteran X-men franšiže, Kolosus, jedan od glavnih likova u filmu Dedpul, danas je otkriveno da glas ovom liku pozajmljuje srpski glumac Stefan Kapičić. Tim povodom, Kapičić je dao intervju za Entertainment Weekly u kome govori o kastingu, o tome kako je izgledalo davati glas ruskom mutantu i o ogromnom uzbuđenju što je deo ovog projekta. Kako je celog života bio strastveni obožavalac stripova, Dedpul mu je jedan od omiljenih junaka, jer osim što se odlično snalazi u svim situacijama, uz humor i stil koji ga krase postao je pravi antiheroj.

DŽOJ u bioskopima od 7. januara.
hit, MegaComFilm predstavlja hit filomove, Gradski Magazin

Priča o ženi koja je dokazala svima da je vera u uspeh najbolje oružje. Inspirisan istinitom pričom, film“Džoj“, donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu porodicu, uprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Džoj uspijeva u svom naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog milijarde dolara, transformišući time vlastiti žiot, ali i živote članova familije. Ovo je već četvrti filmski projekt u kojem ovo dvoje poznatih glumaca zajedno glume. Prethodno su sarađivali na filmovima “Serena”, “U dobru i u zlu” i “Američki varalice”. U glavnoj ulozi je Dženifer Lorens, a reditelj je okupio glumce – Roberta de Nira, Bredlija  Kupera, Edgara Ramireza.

 

Džoj / Trejler / Zvanični HD trejler / 2016

Predstavljamo vam drugi trejler filma Džoj. U bioskopima od 7. januara 2016. Džoj je impresivna priča o četiri generacije, prikazuje ženu na čelu porodice, koja je osnovala poslovnu imperiju. Izdaja, prevara, gubitak nevinosti i ožiljci od ljubavi, podižu tenziju u izuzetno emotivnoj i ljudskoj komediji o upravljanju porodicom i poslom koji ne trpi greške.

 

POVRATNIK u bioskopima od 21. februara

hit, MegaComFilm predstavlja hit filomove, Gradski Magazin
Filmsko ostvarenje koje je spojilo dva fantastična glumca, Leonarda  Dikaprija i Toma Hardija,  i reditelja Alehandra Gonzalesa  Injaritua dobitnika Oskara za režiju filma “Čovek ptica”.Inspirisan istinitim događajima, „Povratnik” prikazuje epsko preživljavanje pojedinca i snagu ljudskog duha. Duboko u neispitanoj američkoj divljini, legendarnog trapera Hju Glasa (Leonardo Dikaprio) su teško povređenog nakon napada medveda, ostavili da umre članovi njegove lovačke družine. Dok se bori za život, Glas planira osvetu nad Džonom Fitcdžeraldom (Tom Hardi). Vođen jakom voljom kao jedinim oružijem i ljubavlju prema porodici, Glas mora da se izbori sa surovom zimom i željom za osvetom. Režiju „Povratnika” potpisuje reditelj i dobitnik Oskara Alehandro Gonzales Injaritu (Čovek ptica, Vavilon).
Pomislio sam kako je ovo remek delo! Ne sećam se da sam u  bioskopu pogledao neko naprednije ostvarenje još od  Apokalipse  danas  (Šon Pen)

Povratnik | Zvanični trejler [HD] | 20th Century FOX

Predstavljamo prvi zvanični trejler filma „Povratnik” koji u domaće bioskope stiže 21. januara 2016. Inspirisan stvarnim događajima, „Povratnik” prikazuje epsko preživljavanje pojedinca i snagu ljudskog duha. Duboko u neispitanoj američkoj divljini, legendarnog trapera Hju Glasa (Leonardo Dikaprio) su teško povređenog nakon napada medveda, ostavili da umre članovi njegove lovačke družine.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!, Gradski Magazin

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA SAVRŠEN NOVOGODIŠNJI ODMOR? AQUAWORLD RESORT BUDAPEST!

Da li ste do sada već uspeli da definišete šta je za vas savršen odmor? …

zdravko čolić, Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO, Gradski Magazin

Zdravko Čolić gost na Merlinovom drugom koncertu u Štark areni! VIDEO

Još jedan spektakl. Dino Merlin održao drugi uzastopni koncert u srpskoj prestonici, za koji se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin