Najnovije Vesti
MERE ZA DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU, MERE ZA DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU: Organizovani punktovi za nevakcinisane – testovi besplatni, Gradski Magazin
Foto: Printscreen

MERE ZA DOČEK NOVE GODINE U BEOGRADU: Organizovani punktovi za nevakcinisane – testovi besplatni

Spektakularni novogodišnji koncerti Jelene Karleuše, Marije Šerifović i Sare Jovanović 31. decembra na platou ispred Doma Narodne skupštine, kao i koncert Gorana Bregovića na Sava promenadi biće održani uz sprovođenje svih epidemijskih mera, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.


On je istakao da organizovanje proslava na otvorenom prostoru nosi mnogo manji rizik od zaraze.

– U svakom slučaju, mnogo manji od fudbalskih i košarkaških utakmica koje su se svakodnevno organizuju na otvorenom, ali i u zatvorenim prostorima, a koje niko ne pominje kao da se ne događaju – rekao je Vesić.

Punktovi za nevakcinisane, testovi besplatni

On je naglasio da će Beograd prilikom organizacije koncerata koristiti iskustva iz organizovanja takvih događaja tokom leta i da se će poštovati sve epidemiloške mere.

– To znači da smo pripremili pedeset hiljada zaštitnih maski sa grbom Beograda koji će biti podeljeni posetiocima prilikom dolaska na koncert. Pripremili smo punktove na kojima će biti rađeni brzi testovi na koronu koji će za posetioce koji nisu vakcinisani biti besplatni. Ukoliko bude bilo potrebno, ogradićemo prostor za posetioce – naveo je zamenik gradonačelnika.

Hoteli rasprodati

On je istakao da je Beograd jedan od retkih gradova Evrope koji je bio otvoren poslednjih godinu dana. Epidemija traje skoro dve godine, moramo da živimo sa virusom i život ne može da stane, poručio je Vesić.

Izvor: PRessSerbia/Tanjug

 

O Marija S.

Proveri takođe

Dodajte retro stil svom modernom enterijeru, Gradski Magazin

Dodajte retro stil svom modernom enterijeru

Retro stil se ove sezone vratio na velika vrata, a njegova popularnost rastuća je i …

psi, PREPUŠTENI ULICI I HLADNOĆI: “Veterina” apeluje na građane koji imaju mogućnosti da nahrane životinje, Gradski Magazin

PREPUŠTENI ULICI I HLADNOĆI: “Veterina” apeluje na građane koji imaju mogućnosti da nahrane životinje

Hladni dani i zimski period od decembra do marta najteži je za napuštene pse, i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin