, Mesec ljubavi i dalje traje, Gradski Magazin

Mesec ljubavi i dalje traje

, Mesec ljubavi i dalje traje, Gradski MagazinDan zaljubljenih je prošao, razmenili smo poklone, nežnost i emocije, ali kako poklona nikada nije dovoljno, a za ljubav nam ne treba povod, prava je odluka da i posle praznika nastavimo u ovom raspoloženju. Baš zbog toga, za vas nastavljamo sa predlozima romantičnih filmova koje možete pogledati na Film Box kanalima.

Za početak vam savetujemo da se večeras od 22:30h smestite pored tv-a i da ostanete na kanalu Film Box Stars. Iako su raskidi sa voljenom osobom vrlo teški i svako ima drugačiji način da prebrodi ovaj period, ovog petka možete saznati kako u filmu „Igre zavođenja“ to radi Nik Dženkins koji je ponovo slobodan čovek nakon iznenadnog prekida veze s dosadašnjom verenicom. Glavne uloge tumače Austin Peck i Leslie Bega.

Za nedelju, kada verovatno imate i najviše vremena spremili smo vam dva filma u kojima ćete uživati. Prvi je film „Prošla noć“ čija priča prati bračni par koji se razdvaja na jednu noć, kada suprug odlazi na poslovno putovanje s koleginicom koja mu se dopada. Dok se on odupire iskušenju, njegova supruga susreće bivšeg momka. Preplitanje romantike i socijalne drame možete ispratiti na kanalu Film Box Extra sa početkom u 19:30h, a glavni glumci su Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Griffin Dunne i Daniel Eric Gold.

Drugi predlog za nedeljno veče, tačnije 23:50h je film „Amerikano“ u kom glume Joshua Jackson, Leonor Varela, Timm Sharp. Putujući kroz Evropu s najboljim drugom Rajanom i njegovom devojkom Mišel, Kris Makinli u Pamploni upoznaje špansku lepoticu Adelu i zagonetnog provokatora, Rikarda, tokom trke s bikovima. Adela i Rikardo predlažu Krisu da ponovo razmotri planove za budućnost. Nekoliko sekundi pred polazak, Krisa muči večita dilema: da li nastaviti utabanom stazom ili rizikovati sve i krenuti putem kojim se ređe ide? Ovaj film možete pogledati na kanalu Film Box premium.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin