Mesec ljubavi, Mesec ljubavi i dalje traje, Gradski Magazin
Foto: Promo

Mesec ljubavi i dalje traje

Dan zaljubljenih je prošao, razmenili smo poklone, nežnost i emocije, ali kako poklona nikada nije dovoljno, a za ljubav nam ne treba povod, prava je odluka da i posle praznika nastavimo u ovom raspoloženju.

Baš zbog toga, za vas nastavljamo sa predlozima romantičnih filmova koje možete pogledati na Film Box kanalima.

Za početak vam savetujemo da se večeras od 22:30h smestite pored tv-a i da ostanete na kanalu Film Box Stars. Iako su raskidi sa voljenom osobom vrlo teški i svako ima drugačiji način da prebrodi ovaj period, ovog petka možete saznati kako u filmu „Igre zavođenja“ to radi Nik Dženkins koji je ponovo slobodan čovek nakon iznenadnog prekida veze s dosadašnjom verenicom. Glavne uloge tumače Austin Peck i Leslie Bega.

Mesec ljubavi, Mesec ljubavi i dalje traje, Gradski Magazin
Mesec ljubavi i dalje traje

Za nedelju, kada verovatno imate i najviše vremena spremili smo vam dva filma u kojima ćete uživati. Prvi je film „Prošla noć“ čija priča prati bračni par koji se razdvaja na jednu noć, kada suprug odlazi na poslovno putovanje s koleginicom koja mu se dopada. Dok se on odupire iskušenju, njegova supruga susreće bivšeg momka. Preplitanje romantike i socijalne drame možete ispratiti na kanalu Film Box Extra sa početkom u 19:30h, a glavni glumci su Keira Knightley, Eva Mendes, Sam Worthington, Griffin Dunne i Daniel Eric Gold.

Drugi predlog za nedeljno veče, tačnije 23:50h je film „Amerikano“ u kom glume Joshua Jackson, Leonor Varela, Timm Sharp. Putujući kroz Evropu s najboljim drugom Rajanom i njegovom devojkom Mišel, Kris Makinli u Pamploni upoznaje špansku lepoticu Adelu i zagonetnog provokatora, Rikarda, tokom trke s bikovima. Adela i Rikardo predlažu Krisu da ponovo razmotri planove za budućnost. Nekoliko sekundi pred polazak, Krisa muči večita dilema: da li nastaviti utabanom stazom ili rizikovati sve i krenuti putem kojim se ređe ide? Ovaj film možete pogledati na kanalu Film Box premium.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

O Marija S.

Proveri takođe

Film, Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“, Gradski Magazin

Ugnezdite se uz „Ljubavno gnezdo“

Ako ste ljubitelj dobre avanture, komedije ili mistike, sve to možete pronaći na FilmBox kanalima, …

Film if, Relaksacija na maksimumu, Gradski Magazin

Relaksacija na maksimumu

Odmor nam je potreban kako vikendom, tako i preko radne nedelje, a da biste se …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin