Mesec socijalnog preduzetništva sa Erste bankom i Školom poslovnih veština, Gradski Magazin

Mesec socijalnog preduzetništva sa Erste bankom i Školom poslovnih veština

Socijalno preduzetništvo iz drugačijeg ugla „Preduzetništvo je delatnost usmerena na pokretanje, organizovanje i inoviranje poslovanja preduzeća, sa osnovnim ciljem stvaranja novog tržišta i ostvarivanja dobiti. Ono je vezano za sve aspekte ljudskog ponašanja i delovanja – razvija kreativnost, pospešuje rađanje ideja i obogaćuje ljudske potrebe.“

Škola poslovnih veština u organizaciji sa ERSTE bankom vas poziva da se prijavite na radionice „Mesec socijalnog preduzetništva“. Radionice će se održavati vikendima u martu mesecu na teritoriji grada Beograda. Potrebno je poslati CV i motivaciono pismo na adresu: radionice@mpr-global.com a 20 najboljih kandidata koji prođu selekciju će imati priliku da prisustvuju radionicama.

Mesec socijalnog preduzetništva je osmišljen da se kroz interatkivan pristup i raznovrsne predavače polaznicima približi značenje socijalnog preduzetništva. Predavači će se potruditi da svojim ličnim iskustvom ohrabre polaznike u pokretanju sopstvenog projekta, posla ili lokalne inicijative kojoj je cilj rešavanje nekog od društvenih problema. „Predavanjem Gi Đokena na temu socijalnog preduzetništva zapazili smo energiju mladh i preduzetnički duh pa upravo redionicama koje organizujemo sa ERSTE bankom želimo da ih pokrenemo i damo im podršku da ništa nije nemoguće ukoliko veruju u svoje ideje. Moj tim i ja kada smo uvideli manjak neformalnog obrazovanja u društvu, odlučili smo da osnujemo Školu poslovnih veština koja već godinu i po dana uspešno funkcioniše.“ Izjavila je direktorka Škole poslovnih veština, Marija Jelić.

Svoju prijavu za naznakom „MESEC SOCIJALNOG PREDUZETNIŠTVA“ mogu poslati studenti osnovnih, master i doktorskih studija kao i mladi diplomci najkasnije do 4. marta (23:59).

O Gradski Magazin

Proveri takođe

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin