, Mesto gde nastaju najlepše uspomene i veliki snovi mališana, Gradski Magazin

Mesto gde nastaju najlepše uspomene i veliki snovi mališana

Tokom detinjstva najlepše uspomene dece nastaju upravo u njihovoj sobi, gde provode najviše vremena, igrajući se sa drugarima, učeći ili čitajući, i koja je zapravo njihova prva zona sigurnosti. Idealna dečija soba bi trebalo da ima zonu za spavanje, zonu za učenje i zonu za igru, kao i da sadrži elemente koji bi upotpunili njihov kutak tako da odgovara njihovim ličnim potrebama, ali da u isto vreme bude funkcionalna i praktična, kao i uredna.

Elemente nameštaja kojima možete opremiti dečiju sobu u potpunosti nudi dečija soba AVALON, koja u svom sistemu ima deset elemenata u opak belo–roze kombinaciji i deset elemenata u opak belo–plavom dekoru.

Prilikom sređivanja dečije sobe, treba uzeti u obzir dimenzije prostora, kao i da li sobu dele brat ili sestra, jer je tada funkcionalnost ključna.

Deca mogu da učestvuju zajedno sa vama u ukrašavanju svojih soba, birajući boje zidova ili nameštaja, tkanine za zavese i posteljine ili stvarajući malo umetničko delo koje će biti ukras u njihovoj sobi.

, Mesto gde nastaju najlepše uspomene i veliki snovi mališana, Gradski MagazinDeo sobe bi trebalo da bude i radni kutak, čiji je glavni element radni sto. Dečija soba AVALON u svom izboru elemenata nudi tri radna stola. Za manje prostore idealno rešenje je kompjuter sto BELO u opak belom dekoru i praktičnim delom sa zatvorenim policama. Ukoliko pak želite da unesete dodatne boje u prostor, predlažemo jedan od kompjuter stolova AVALON u kombinaciji opak bele i plave ili opak bele i roze, koji pored zatvorenih polica ima i deo sa četiri fioke koje su vrlo praktične kod mlađih školaraca.

Sjajno rešenje za dodatno odlaganje knjiga, udžbenika i ostalog školskog pribora su otvorene police AVALON 5, kao klasični primer otvorenih polica, a ukoliko smatrate da je vašim školarcima potrebno dodatno odlaganje u zatvorenim policama, tu su police AVALON POP koje su zatvorene u donjem delu, a dodatni izbor predstavljaju dve fioke u sredini ili središna pregrada sa vratima.

Spavaći deo dečije sobe čine krevet i noćni ormarić, ali ovaj kutak ne mora biti namenjen samo za spavanje, već se tu može čitati lektira, pisati dnevnik ili maštati o snovima i željama.

, Mesto gde nastaju najlepše uspomene i veliki snovi mališana, Gradski MagazinUz sobu AVALON se uklapa krevet ORFELIN 90 u opak beloj boji, koji će se zasigurno složiti uz bilo koji dezen posteljine. U zavisnosti od potreba, kao dodatak za odlaganje postoji opcija fioke, koja može poslužiti i za spavanje, što je idealno rešenje ukoliko mališani imaju zajedničku sobu. Sama opcija izvlačenja dodatnog ležaja doprinosi uštedi prostora i veoma je praktična. Opcija mogu da vam budu fioka za krevet FPK 199 za odlaganje, ili fioka za krevet FPK 199D, koja dolazi sa sklopivim dušekom, kao dodatni ležaj. Kada je reč o noćnim ormarićima, noćni ormarići AVALON NO2F takođe dolaze u dezenima koje možete odabrati po uzoru na ostale elemente sobe.

Praktičnost odlaganja stvari u dečijoj sobi je veoma važna, kako bi stvari deci bile pristupačne, a samim tim i soba sređenija. Idealno rešenje su garderoberi sa dosta prostora za odlaganje, ali i komoda, koja bi upotpunila i pojednostavila kako slaganje garderobe, tako i sortiranje knjiga i igračaka. Ormar AVALON 2K1F u opak belo – roze ili opak belo-plavoj kombinaciji sadrži sve elemente praktičnog ormara, od garderobne šipke, praktične police i funkcionalne fioke, a za dodatno odlaganje kako garderobe, tako i igračaka, najbolje rešenje su komode.

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu komodu AVALON 3F, koja zauzima manje prostora i sastoji se od tri praktične fioke, ali i komodu AVALON 3K1F koja je nešto većih dimenzija. Pored toga što nudi kombinaciju zatvorenih polica i fioke, ona ima i veliku funkcionalnu gornju površinu koja može biti dekorisana po želji mališana, ili se može koristiti kao dodatna površina za odlaganje igračaka koje će biti na dohvat ruke.

Krajnji cilj uređenja dečije sobe je svakako da to bude njihov omiljen kutak i mesto gde nastaju najlepše uspomene i veliki snovi. Zato je važno i da bude uređena po ukusu mališana i da i oni imaju priliku da odaberu detalje za dekoraciju, kao i komade nameštaja, kako bi u potpunosti uživali u igri i učenju.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin