dan zaljubljenih, ,,MI PLEŠEMO” Na dan zaljubljenih uz Davorina Bogovića i Tanju Jovićević i Oktobar, Gradski Magazin

,,MI PLEŠEMO” Na dan zaljubljenih uz Davorina Bogovića i Tanju Jovićević i Oktobar

Pod sloganom „Mi plešemo!“ u autentično uređenom, ex-Yu inspirisanom prostoru u Centru za kulturu Božidara Adžija u subotu, 14. februara, nastupiće prvi pevač Prljavog kazališta – Davorin Bogović sa svojim pratećim bendom i Tanja Jovićević i grupa Oktobar.

Biće to koncert  koji će evocirati uspomene na novi talas i muzički perod ’80-tih u bivšoj Jugoslaviji, u izvedbi umetnika koji su učestvovali u stvaranju ovog zlatnog perioda .

dan zaljubljenih, ,,MI PLEŠEMO” Na dan zaljubljenih uz Davorina Bogovića i Tanju Jovićević i Oktobar, Gradski Magazin

Beogradska publika će na dan zaljubljenih  plesati uz velike hitove Prljavog kazališta kojima je upravo on dao autentičnost, a na kojima bazira nastupe u okviru serijala ,,Mi plešemo! 2015”, turneje kojom obeležava 35 godina od izlaska kultnog albuma ,,Crno-bijeli svijet”! Pevaće se i ,,Sve je lako kad si mlad”, pesma za koju se može reći da je postala i ostala himna mladih i onih koji se tako osećaju, ali i,,Moderna devojka”, ,,Sretno dijete”, ,,Korak do sna”, ,,Subotom uveče”, ,,Neka te ništa ne brine” – pesme koje aktuelna postava Prljavog Kazališta uglavnom ne izvodi na koncertima. Biće ovo jedinstvena prilika da publika uživa u hitovima koje su obeležile jedan period u domaćoj rok muzici, a koje su i dalje svuda rado slušane! 

Gosti na koncertu biće Tanja Jovićević i grupa Oktobar na čijem će se repertoaru naći najveći hitovi Oktobra 1864, poput pesama ,,Crni ples”, ,,Denis”, ,,Želim te”, ,,E 7/9″, ,,Carte blanche”, kao i nekoliko pesama od EKV-a u kojima je Tanja učestvovala.

dan zaljubljenih, ,,MI PLEŠEMO” Na dan zaljubljenih uz Davorina Bogovića i Tanju Jovićević i Oktobar, Gradski Magazin

​,,​Trudićemo se da budemo svetski prvaci na bini​,​a repertoar će biti većinom iz perioda Prljavog ​k​azali​š​ta​,​ uz nekoliko pesama sa novog i prethodnog albuma benda Davorin i Bogovići​. Vidimo se na Valentinovo!” poručio je Davorin na promociji pred svoj nastup sa Bogovićima na Vračar Rocks festivalu.

Tri sata programa, mnogo hitova Prljavog kazališta, Oktobra 1864 i EKV-a, uz odlične muzičare i fantastične glasove Davorina i Tanje, obećavaju pravo uživanje za sve prisutne u Božidarcu na Dan zaljubljenih! 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera, Gradski Magazin

Upotreba crnih detalja u modernom dizajnu enterijera

Prilikom uređenja enterijera čak i najsitniji elementi imaju moć da preobraze prostor i unesu željenu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin