Mi preporučujemo, vi uživate

Ni ove nedelje ne smete propustiti fenomenalne priče i kadrove koje možete pronaći samo na omiljenim FilmBox kanalima. U moru filmova teško je izabrati samo jedan, a kako biste bili sigurni da ste se odlučili za najbolje, predlažemo vam tri vrhunska dela iz sveta kinematografije. Uživajte!

Film “Uništiteljka” će se emitovati u četvratak od 21h na kanalu FilmBox Extra. Preporučujemo da uživate u priči u kojoj se policijska detektivka ponovo nalazi sa ljudima sa kojima je davno radila na tajnom zadatku, kako bi među njima konačno došlo do pomirenja.

FilmBox Extra, Mi preporučujemo, vi uživate, Gradski Magazin
Mi preporučujemo, vi uživate 3

Sutradan, u petak, možete da se prepustite odličnom trileru koji vas neće ostaviti ravnodušnima. U pitanju je film “Đavo je u detaljima”. Nakon odsluženja brutalne vojne službe, ratni veteran, Tomas Konrad, raduje se mirnom životu sa svojom porodicom, ali nemilosrdni narko diler ima druge planove za njega. Emitovanje je zakazano za 21h na kanalu FilmBox Premium.

Nedelja je dan za opuštanje, pa je tako od 19.30h na repertoaru kanala FilmBox Stars film “Ljubav iz romana”. Perspektivni romanopisac Nejt Šepard i prelepa Dženi Sparks susreću se u popularnom njujorškom restoranu. Oboje su nedavno izašli iz komično košmarnih veza. Njihov slučajni susret neočekivano će od njih napraviti cimere, a uprkos ogromnim razlikama, brzo shvataju da su celog života čekali jedno na drugo.

FilmBox Extra, Mi preporučujemo, vi uživate, Gradski Magazin
Mi preporučujemo, vi uživate 4

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin