, Milan Gospić novi  direktor kompanije Microsoft u Srbiji, Gradski Magazin

Milan Gospić novi direktor kompanije Microsoft u Srbiji

, Milan Gospić novi  direktor kompanije Microsoft u Srbiji, Gradski MagazinKompanija Microsoft objavila je da je Milan Gospić  novi  direktor za Srbiju.

Kao direktor za Srbiju, Milan je zadužen za strateški razvoj kompanije i blisku saradnju sa  domaćim klijentima i partnerima. Takođe, Gospić će biti odgovoran za podršku digitalnoj transformaciji u zemlji, s obzirom da je to jedan od glavnih prioriteta kompanije Microsoft na lokalnom tržištu.

“Srpsko tržište je u konstantnom razvoju i predstavlja važan region u jugoistočnoj Evropi, pa mi je velika čast što sam se pridružio Microsoftu da vodim tim u Srbiji. Izuzetno mi je zadovoljstvo da sa kolegama, našim klijentima i partnerima, vladom i društvenim subjektima doprinesem procesu digitalizacije u sferi poslovanja i društva”, izjavio je Milan Gospić.

Po obrazovanju diplomirani inženjer telekomunikacija, Gospić se obrazovao i u oblasti računarstva i informacionih tehnologija,  ima više od 20 godina iskustva u radu u internacionalnim kompanijama i preko deceniju uspešnog rada na predvođenju međunarodnih timova.

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin