Milan, Milan Vasić promovisao “Bolnu ljubu”! (VIDEO), Gradski Magazin

Milan Vasić promovisao “Bolnu ljubu”! (VIDEO)

Glumac i pevač Milan Vasić je u MTS dvorani predstavio spot za pesmu “Bolna ljuba, bolna leži”, koji je inače i režirao. Na promociji je naveo da sprema još pesama koje će ekranizovati.

Kako je Milan Vasić naveo, želi da snimi još pesama sa Kosova i Metohije kako bi ih sačuvao od zaborava. On je naglasio da treba da čuvamo tradiciju, kao da poštujemo svoje korene.

“Misija je krenula sa “Sokolom”, to je autorska pesma, a mi ćemo sigurno uraditi nove autorske pesme koja će podsećati na Kosovo. Došli smo do sjajne ideje da snimamo stare kosovske pesme. Biće sedam ili osam pesama, jer prosto želim da pesme sačuvamo od zaborava, jer su mnogo lepe i kvalitetne, ali sa druge strane da novijoj generaciji nešto što je jako lepo i da ih preko ovakvih spotova približim lepotu Kosova i Metohije, lepotu tradicije, lepotu korena, lepotu vere, ognjišta i porodice.

Prosto, to je nešto što se malo u nekom trenutku zaboravilo, ali ja sam tu da se trudim da neke stvari vratim u normalu, jer mislim da je na nama, mislim na javne ličnosti, da treba da se bavimo ovakvim stvarima i humanitarnim radom. Ja sam jako ponosan na ovu pesmu, “Bolna ljuba, bolno leži”. Pevali su je mnogi, a mislim da svaku pesmu treba dočarati spotom. Stvarno sam zahvalan Dejanu Aksiću… Čuvajmo svoju tradiciju i poštujmo svoje korene. Ja se bavim time jako dugo i baviću se time dok sam živ.

Kada mi neko kaže “današnja deca ne slušaju ovu vrstu muzike”, ja kažem “nema problema, svaka generacija sluša svoju muziku, ali i 3 odsto dece da prihvati ovo što Deki i ja radimo, ja sam zadovoljan.” Znam koju ću sledeću pesmu raditi, mislim da imam ceo spot u glavi. Zahvaljujem se celoj ekipi koja je radilla sa mnom. Najbolji muzičari u Srbiji su mi svirali i srce mi je puno. Želeo bih da se zahvalim Ljubiši Pavkoviću, koji je izašao u susret i pristao da svira harmoniku u ovoj pesmi.

Ipak je za mene Ljubiša Pavković najveće što bivša Jugoslavija ima od harmonikaša. Onda Zoran Kovačević, Zoran Stojanović… Kebac je čuveni bubnjar. Suzana Branković mi je pevala prateće vokale. Tako da je ekipa najbolja. Ono što je lepo što svi muzičari žele ovo da rade i svim srcem rade. I slobodno mogu da kažem, niko za ovo ne uzima novac od svih muzičara za ovo što radimo. I mislim da je ovo veliki pokazatelj… Čuvajmo tradiciju i poštujmo svoje korene. Hvala puno”, rekao je Milan Vasić na promociji.

Pogledajte novi spot Milana Vasića:

foto: promo

O Dalibor

Proveri takođe

, Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!, Gradski Magazin

Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. …

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin