Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji, Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji, Gradski Magazin

Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji

Ljubitelji Milka čokolade u Srbiji odabrali su svoj omiljeni Milka ukus. To je Milka Noisette – neodoljivo kremasta mlečna čokolada sa alpskim mlekom i pastom od lešnika.

Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji, Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji, Gradski Magazin
Milka Noisette – omiljena među ljubiteljima Milka čokolade u Srbiji 3

U okviru nagradne igre pod nazivom „Omiljeni Milka ukus”, koja je trajala tokom septembra i oktobra 2023. godine, pristiglo je čak 18.000 glasova za neki od šesnaest omiljenih Milka ukusa, a svi koji su podelili svoj glas na veb-portalu www.omiljenimilkaukus.rs, našli su se u izvlačenju za sjajne nagrade – 3 nezaboravna egzotična putovanja, 10 poklon-vaučera za tehniku i 50 Milka slatkih paketa.

„Drago nam je da smo kroz ovu nagradnu igru podstakli veliki broj ljubitelja Milka čokolade da podele s nama koji im je Milka ukus omiljeni, a prebrojavanjem glasova došli do odgovora na simbolično pitanje ’Koji je omiljeni Milka ukus Srbije?’ Ovo neuobičajeno takmičenje nije moglo da prođe bez neizvesnosti, pa se skoro do samog kraja nije znalo koji će ukus u Srbiji moći da „ponese” laskavo priznanje omiljeni Milka ukus. Sudeći po broju pristiglih glasova, ljubitelji Milka čokolada u Srbiji radije biraju klasične kremaste ukuse, kao što su Noisette ili jagoda, mada je bilo glasova i za manje uobičajene ukuse kao što su Milka Oreo, bela čokolada i Oreo brauni”, izjavila je Una Lučić, senior brend menadžerka za Milka čokolade u kompaniji Mondelēz International uz zahvalnost svim potrošačima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri.

Na drugom mestu našla se Milka čokolada s jagodom, dok je treći omiljeni ukus u Srbiji Milka čokolada sa celim lešnicima.

Učešće u nagradnoj igri Omiljeni Milka ukus regulisano je Pravilnikom, a svi dobitnici nagradne igre

biće objavljeni na portalu www.omiljenimilkaukus.rs.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala, Gradski Magazin

Da li čistiji vazduh u kafićima “čisti” i goste iz lokala

Sve učestalije najave da bi Srbija mogla zabraniti pušenje u zatvorenom uplašila je vlasnike ugostiteljskih …

, Uspešno završen prolećni Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja , Gradski Magazin

Uspešno završen prolećni Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja 

Pod sloganom “Snažne žene za snažan svet” uspešno je završen prolećni Schwarzkopf Gliss Program samopouzdanja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin