Miloš Radičević, Gradski momak treba da pobedi u „Farmi“!, Gradski Magazin

Gradski momak treba da pobedi u „Farmi“!

Gradski momak, kulturan i fin, favorit za pobednika u “Farmi”!

Miloš Radičević, Gradski momak treba da pobedi u „Farmi“!, Gradski Magazin

Miloš Radičević favorit za pobedu! Kako se finale rijalitija približava upitali smo građane Srbije ko je njihov favorit. Sudeći po rečima sugrađana, najveće šanse za pobedu ima Miloš Radičević.

Miloš Radičević, Gradski momak treba da pobedi u „Farmi“!, Gradski Magazin

Radmila Devrnja (65), trgovac:
– Iako mi se dopada Maja Nikolić, moj favorit je Miloš Radičević, zato što nije zadrt kao većina ostalih farmera. On je mlad momak, radan i vredan, zato zaslužuje pobedu.

Miloš Radičević, Gradski momak treba da pobedi u „Farmi“!, Gradski Magazin

Vesna Marić (44), trgovac:
– Definitivno treba da pobedi Miloš jer je vredan i ne svađa se kao ostali učesnici. On je od početka rijalitija održao imanje da funkcioniše do kraja. Sve vreme se brinuo o životinjama i ni sa kim se nije sukobio.

Iako je uvek nasmejan, vredan, radan, iza tog osmeha se krije tužna sudbina-niko nije očekivao ovakvu ispovest!

Po mnogima jedan od omiljenih i najvrednijih farmera je upravo Miloš Radičević. Uvek nasmejan, nimalo incidentan, prvi ustaje, poslednji leže… Ima osmeh i lepu reč za svakoga, ali, iza svega toga se krije jedna tužna sudbina dečka sa sela koji je na sve načine pokušao da se izvuče iz blata.

Radio je u fabrici u Trsteniku za 15.000 dinara, obzirom na to da je putovao do posla, jer je živeo u selu nadomak grada, nije živeo kao ostali vršnjaci. Majka mu je umrla, otac se oženio s drugom ženom, s kojom, kako je rekao ima korektan odnos, i ima još dva brata s kojima je uvek vredno radio oko imanja, stoke, otud ni ne čudi što je toliko toga pokazao u Lisovićima.

Pored toga što je radio u fabrici, imao je san, da bude model. Maštao je da postane neko, da promeni život, zato je vredno radio i uspeo da podigne kredit, i to samo da bi uspeo da snimi „book“, kako bi se prijavljivao na kastinge.

Težak je i trnovit put to bio, odbijali su ga, ulazio je među 20 najboljih, ali, kako je i sam priznao Lepom Mići, znalo se ko prolazi jer bez određenih veza, ne vredi ti trud i rad. I evo ga danas, uspešan je model, ušao je u rijaliti, pokazao sebe u najboljem svetlu i po mnogima je dečko za primer.

Dakle, jasno je, Miloš je favorit i biće to zaslužena pobeda!

O Gradski Magazin

Proveri takođe

HUMANOST NA DELU: Premijera predstave “Bez nje” za HUMANA SRCA, Gradski Magazin

HUMANOST NA DELU: Premijera predstave “Bez nje” za HUMANA SRCA

Glumačka ekipa u čijem sastavu su Tijana Maksimović, Rade Ćosić, Stefan Jevtović i Neda Mitrović, …

princ, Osvaja Evropu brže od Osmanlija: Otkrivamo delić fenomenalne koreografije srpskog Princa!, Gradski Magazin

Osvaja Evropu brže od Osmanlija: Otkrivamo delić fenomenalne koreografije srpskog Princa!

Stefan Zdravković Princ svakim svojim potezom opravdava status favorita na ovogodišnjem izboru za srpskog evrovizijskog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin