MINISTAR,memić,HUSEIN MEMIĆ, Ministar Memić cenjen i poštovan i u svom kraju: Ceo Novi Pazar na predizbornom skupu u Lugu!, Gradski Magazin

Ministar Memić cenjen i poštovan i u svom kraju: Ceo Novi Pazar na predizbornom skupu u Lugu!

Ministar turizma i omladine Husein Memić obratio se okupljenim komšijama iz naselja Lug, ali i svim ostalim građanima Novog Pazara koji se okupili na najmasovnijem predizbornom skupu SDP-a do sada u gradskoj hali Pendik.


U prepunoj dvorani Pendik, Sandžačka demokratska partija (SDP) okupila je svoje članove i simpatizere iz naselja Lug u Novom Pazaru. Skup, koji je prvobitno planiran za oko 500 osoba, privukao je blizu hiljadu posetilaca, što ukazuje na rastuću podršku partiji u ovom regionu.

Na skupu su govorili brojni istaknuti članovi partije, uključujući kandidata za gradonačelnika Nihata Biševca, kandidata za narodnog poslanika dr Muamera Bačevca, kandidata za odbornika Huseina Memića, kao i predsednika SDP-a Nihata Hasanovića.

Husein Memić, poznat i kao Lužanin, istakao je značaj bliskosti s građanima. “Svako naselje treba da ima funkcionera koji ne brine o funkciji, nego o običnom čoveku,” rekao je Memić, ističući da je SDP uspešna jer se ne ograničava na političke ili porodične afilijacije. On je naglasio da je u svom jednogodišnjem mandatu ispunio obećanja, uključujući izgradnju puteva, vodovodne i kanalizacione mreže, te planove za školu i sportsku dvoranu.

Predsednik SDP-a Nihat Hasanović govorio je o brojnim značajnim projektima realizovanim u Lugu. Poseban akcent stavio je na buduće planove, kao što su zamena toplane u centru Luga i rekonstrukcija Kragujevačke ulice.

Nihat Biševac, kandidat za gradonačelnika, naglasio je da je Novi Pazar jedno od najvećih gradilišta u zemlji, s 57 projekata vrednih preko 170 miliona eura. “Mi smo među deset gradova u Srbiji, ali želimo da budemo među pet,” rekao je Biševac.

Dr Muamer Bačevac, kandidat za narodnog poslanika, istakao je važnost glasanja za SDP na parlamentarnim i lokalnim izborima, naglašavajući da će veći broj glasova osigurati veća ulaganja u regiju. On je također naglasio želju SDP-a za završetkom Kliničko-bolničkog centra u Novom Pazaru.

Skup je, međutim, bio privremeno prekinut zbog dojave o bombi u dvorani Pendik. Brzom intervencijom policije ustanovljeno je da je dojava bila lažna, nakon čega je skup nastavlje.

PRESSSERBIA

321 SRBIJA

O Dalibor

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin