Ministar omladine i sporta, Vanja Udovicic svecano otvara “Dane sporta za najmladje”, Gradski Magazin

Ministar omladine i sporta, Vanja Udovicic svecano otvara “Dane sporta za najmladje”

Ministar omladine i sporta, Vanja Udovicic svecano otvara “Dane sporta” za najmladje u Delta City-ju.

Dani sporta za najmlađe svečano će biti otvoreni u utorak, 20. januara u 10 časova, u atrijumu Delta City-ja, a otvaranju će prisustvovati Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta. Ministar Udovičić  će, uz druženje sa najmlađima, ukazati  na značaj bavljenja sportom u najranijem uzrastu, kao i na značaj preventivnih pregleda.

U okviru trodnevne manifestacije koju organizuju Sportska akademija Senjak i Delta City, svakog jutra, od 10 sati, biće organizovane radionice pravilnog vežbanja u okviru kojih će polaznici, uz pomoć trenera i fizioterapeuta, imati priliku da nauče kako pravilno da rade vežbe zagrevanja i istezanja, kao i koliko su ove vežbe značajne pošto ih mogu i sami raditi kod kuće.

Od 10 do 18 časova održaće se radionica korektivne gimnastike u saradnji sa Zavodom za sport i medicinu sporta Republike Srbije u okviru koje će lekari najmlađima pregledati stopala i krivine kičmenog stuba.

Tradicionalna dečija sportska manifestacija, koja počinje sa prvim školskim danima u drugom polugodištu, u atrijumu Delta City-ja, trajaće do 21. Januara, a najmlađi posetioci imaće priliku da besplatno pohađaju sve radionice u okviru „Dečijih sportskih dana“, svakog dana, od 10 do 21 sat.

 

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Irena Vujović, Vujović i Kolanđeli: Sledeće godine kreće izgradnja regionalnih centara za upravljanje otpadom , Gradski Magazin

Vujović i Kolanđeli: Sledeće godine kreće izgradnja regionalnih centara za upravljanje otpadom 

Ministarka zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Irena Vujović sastala se danas sa regionalnim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin