Najnovije Vesti
Ministarke i Aco Pejović, Ministarke i Aco Pejović zatvorili treći po redu Music Week festival na Kopaoniku, Gradski Magazin

Ministarke i Aco Pejović zatvorili treći po redu Music Week festival na Kopaoniku

NAJBOLJI PROVOD I OVOG VIKENDA NA KOPAONIKU


Ministarke i Aco Pejović, Ministarke i Aco Pejović zatvorili treći po redu Music Week festival na Kopaoniku, Gradski Magazin

Najbolji provod i ovog vikenda bio je na Kopaoniku! Spektakularnim nastupom Ministarki i Ace Pejovića u velikoj dvorani hotela Grand zatvoren je treći po redu Music Week festival,

koji je ove godine oborio sve rekorde u posećenosti. Prepuno skijalište i spektakularni koncerti i ove godine obeležili su mart na Kopaoniku.

Ministarke i Aco Pejović, Ministarke i Aco Pejović zatvorili treći po redu Music Week festival na Kopaoniku, Gradski Magazin

Atraktvnoj ženskoj grupi „Ministarke“ nije bila potrebna Edita da dignu publiku na noge i naprave odličnu atmosferu.

Ženska senzacija svojim pesmama „Zauzeto“, „Tutto completo“, „Boing 747“, „Paradoks“ prodrmala je publiku i držala ih od prvog do poslednjeg takta.

Iznenađenje večeri bio je novi član FM Play produkcije, Branimir Banjanin, talentovani pevač koji je osvojio ženska srca svojim glasom i stasom.

Specijalno za posetioce Music Week festivala FM Play produkcija saopštila je da njegova nova pesma „Za sve pare“ izlazi za desetak dana u duetu sa Amar Giletom.

Ministarke i Aco Pejović, Ministarke i Aco Pejović zatvorili treći po redu Music Week festival na Kopaoniku, Gradski Magazin

Kao kruna večeri bio je koncert Ace Pejovića koji je nešto posle ponoći izašao na scenu. On je nastup otvorio pesmom „Nisam pao“, nakon čega su se puna tri sata nizali hitovi.

Pevač je sve vreme održavao raspoloženje publike na zavidnom nivou, koji su zajedno sa Acom horski pevali sve njegove hitove, kako nove, tako i one sa početka karijere.

Osim svojih pesama Pejović je pevao i omiljene rok i pop hitove, što je izazvalo oduševljenje prisutnih posetilaca.

Music Week festival organizuje se u vrhunskoj produkciji u Sky Musica u saradnji sa MK Mountain Resortom, koji svake godine okupljaju najveće zvezde sa naših prostora.

Izvor:PRessSerbia

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE…., Gradski Magazin

BAGETERIJA IMA PRVI TIM, A U TIMU BRUKA ĆURKA, ALFA PILE….

UKOLIKO NIKADA NISTE IMALI PRILIKU DA PROBATE ALFA PILE, SADA JE PRAVI TRENUTAK, A PORED …

UHVATITE VAŠU ĆURKU PRE NEGO ŠTO ODLETI!, Gradski Magazin

UHVATITE VAŠU ĆURKU PRE NEGO ŠTO ODLETI!

BRUKA ĆURKA JE BAGET OBROK SENDVIČ KOJI GOVORI SVE SVETSKE JEZIKE I JEDAN JE OD …

13 komentari

 1. What I literally think most in regard to is wellbeing matters.
  On my own, I subscribe to magazines that concerns this subject,
  and I hold informed about the most recent health studies.
  In what way is this of any use? I feel there’s no more important use for my energy.

  Moreover, this site entry seems as though it’s well worth the time to check out again.
  I sift through tons or more of sites every week. Honestly, my back constantly hurts and I desire a all new spare time interest.
  lol Anyway, I think if everyone published
  about their place in the world, and did so well, we’d have a
  much more cool Earth. http://At-home-massage-nj.njmassage.info/at-home-massage/2014/08/friday-absenteeism-in-the-workplace-office-chair-massage-as-a-cost-effective-and-trouble-free-remedy/

 2. Jusst what Ι was lioking for, thank you fоr pоsting.

 3. Hi there,I read your new stuff named “Ministarke i Aco Pejović zatvorili treći po redu Music Week festival na Kopaoniku” regularly.Your writing style is awesome, keep up the good work! And you can look our website about proxy list.

Leave a Reply

Your email address will not be published.