„Mister Mayfair” – Originalna FilmBox serija počinje premijerno da se emituje 1. oktobra u Srbiji!

Serija sa glumcima kao što su Armand Assante i Steven Bauer, koji igraju glavne uloge, ima 10 epizoda i biće premijerno emitovana na striming platformi FilmBox+ počev od 1. oktobra 2022.

Armand Assante i Steven Bauer, dobro poznati glumci iz veoma uspešne serije „Ray Donovan”, zvezde su u novoj originalnoj FilmBox seriji „Mister Mayfair”, koja počinje sa emitovanjem 1. oktobra! Ukupno 10 epizoda će obožavaoce ove serije držati ispred tv-a jer će se u njima preplitati drama, komedija, akcija, misterija, ali i ljubav., „Mister Mayfair” – Originalna FilmBox serija počinje premijerno da se emituje 1. oktobra u Srbiji!, Gradski Magazin

Ali, ko je gospodin Mayfair?

Max Mayfair vodi prilično dobar život. Nakon što je napustio Njujork i „zakopao“ svoju gangstersku prošlost, otvara i vodi najglamurozniji klub u celom Londonu. On oružje zamenjuje glamurom, a pljačke banaka bluzom. Do zapleta dolazi kada se pojavi njegova nepoznata unuka Barbara. Baš tada, u društvu svoje devojke Ave i ostatka njegove kriminalne londonske porodice, Max saznaje da je Mayfair opasan isto koliko i Menhetn, ali ovog puta je sve drugačije – ovog puta ima šta da izgubi.

Seriju režira i koproducira Philippe Martinez, „stručnjak” za akcione filmove i serije, koji je režirao i koproducirao scene sa holivudskim legendama kao što su Christian Bale, Jean Claude Van Damme, Steven Seagal i mnogi drugi. Martinez je nedavno režirao i „Božićni sastanak mog tate”, takođe za SPI International.

Serija je snimana u Portugalu i Engleskoj, što je oduševilo fanove. Assante i Bauer, koji su dugo uživali u laskanju publike, udružili su se sa Kenom Davitianom, poznatim po svojim komičnim nestašlucima u seriji „Borat”, čija ga je svestranost jednom navela i da igra Pavarotija.

Serija će početi sa strimovanjem na platformi FilmBox+ od 1. oktobra, dok će se na FilmBox Premium kanalu emitovati svakog ponedeljka počevši od 19. decembra.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin