„Mister Mayfair” – Originalna FilmBox serija počinje premijerno da se emituje 1. oktobra u Srbiji!

Serija sa glumcima kao što su Armand Assante i Steven Bauer, koji igraju glavne uloge, ima 10 epizoda i biće premijerno emitovana na striming platformi FilmBox+ počev od 1. oktobra 2022.

Armand Assante i Steven Bauer, dobro poznati glumci iz veoma uspešne serije „Ray Donovan”, zvezde su u novoj originalnoj FilmBox seriji „Mister Mayfair”, koja počinje sa emitovanjem 1. oktobra! Ukupno 10 epizoda će obožavaoce ove serije držati ispred tv-a jer će se u njima preplitati drama, komedija, akcija, misterija, ali i ljubav., „Mister Mayfair” – Originalna FilmBox serija počinje premijerno da se emituje 1. oktobra u Srbiji!, Gradski Magazin

Ali, ko je gospodin Mayfair?

Max Mayfair vodi prilično dobar život. Nakon što je napustio Njujork i „zakopao“ svoju gangstersku prošlost, otvara i vodi najglamurozniji klub u celom Londonu. On oružje zamenjuje glamurom, a pljačke banaka bluzom. Do zapleta dolazi kada se pojavi njegova nepoznata unuka Barbara. Baš tada, u društvu svoje devojke Ave i ostatka njegove kriminalne londonske porodice, Max saznaje da je Mayfair opasan isto koliko i Menhetn, ali ovog puta je sve drugačije – ovog puta ima šta da izgubi.

Seriju režira i koproducira Philippe Martinez, „stručnjak” za akcione filmove i serije, koji je režirao i koproducirao scene sa holivudskim legendama kao što su Christian Bale, Jean Claude Van Damme, Steven Seagal i mnogi drugi. Martinez je nedavno režirao i „Božićni sastanak mog tate”, takođe za SPI International.

Serija je snimana u Portugalu i Engleskoj, što je oduševilo fanove. Assante i Bauer, koji su dugo uživali u laskanju publike, udružili su se sa Kenom Davitianom, poznatim po svojim komičnim nestašlucima u seriji „Borat”, čija ga je svestranost jednom navela i da igra Pavarotija.

Serija će početi sa strimovanjem na platformi FilmBox+ od 1. oktobra, dok će se na FilmBox Premium kanalu emitovati svakog ponedeljka počevši od 19. decembra.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Apatinska pivara po drugi put dobila sertifikat Top employer za najboljeg poslodavca, Gradski Magazin

Apatinska pivara po drugi put dobila sertifikat Top employer za najboljeg poslodavca

Apatinska pivara je po drugi put dobila dvostruku nagradu Instituta Top Employer, odnosno sertifikat „Top …

, Samsung i Google Cloud predstavili generativnu veštačku inteligenciju u Samsung Galaxy S24 seriji, Gradski Magazin

Samsung i Google Cloud predstavili generativnu veštačku inteligenciju u Samsung Galaxy S24 seriji

Implementacija Google Gemini Pro i Imagen 2 modela donosi nove funkicije teksta, glasa i fotografije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin