Najnovije Vesti
MMA Bušido kup u mešovitim borbama, Gradski Magazin

MMA Bušido kup u mešovitim borbama

MMA Bušido kup u mešovitim borbama, Gradski Magazin

Kanal FightBox sa ponosom najavljuje da se MMA Bušido, jedan od najdugovečnijih turnira u mešovitim borilačkim borbama, vraća na male ekrane u petak, 04. maja, sa početkom u 19 časova.

MMA Bušido, ogranak KOK kik-boks turnira koji se bavi mešovitim borilačkim veštinama, predstavlja dvanaest borbi u kavezu. Vrhunski borci iz osam različitih zemalja će se boriti za MMA slavu u Viljnusu u Litvaniji. U centralnom meču u pet rundi se sastaju jedan od najpopularnijih boraca u zemlji, Ignjas Barisas, i Oleksij Torčuk iz Ukrajine za titulu u kategoriji do 70 kilograma. Pored toga, jedan od najuspešnijih litvanskih borilačkih sportista, Mindaugas Mizgajitis, ima svoj dugo očekivani debi u mešovitim borilačkim veštinama. 38-godišnji Mizgajitis je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama 2008. godine u rvanju grčko-rimskim stilom, a osvajač je i bronzane medalje na Evropskom prvenstvu.  Sada se bavi isključivo mešovitim borilačkim veštinama a svoj debi će imati protiv Jurija Garbenka iz Ukrajine. Ceo raspored borbi je dat u nastavku.

MMA Bušido je profesionalan turnir u mešovitim borilačkim veštinama koji zvezdama u usponu i najboljim izazivačima pruža priliku da dokažu svoj talenat pred ljubiteljima MMA širom sveta. Jedna je od najaktivnijih i najuglednijih organizacija koja se se brzo razvija na svetu a FightBox prenosi ovu seriju turnira.

Pored prenosa uživo širom sveta na kanalu FightBox HD u preko 40 zemalja, gledanje ovog turnira je dostupno i preko interneta pretplatnicima na FilmBox Live, kao i preko strima na adresi www.fightboxlive.com po neverovatnoj ceni od samo 3,99 evra!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.