, Modernim foteljama do potpunog uživanja u vašem domu, Gradski Magazin

Modernim foteljama do potpunog uživanja u vašem domu

Fotelje  su komadi nameštaja koje stvaraju osećaj  komfora u svakom prostoru. Njihova uloga prevazilazi ulogu mesta za sedenje i upravo one često postaju centralni deo prostora oko koga se organizuje ambijent. Fotelje donose momente elegancije, udobnosti i stila u bilo koji prostor, bilo da je to dnevna soba, radna kancelarija ili čak hotelski lobi. Njihov dizajn može biti klasičan, minimalistički ili avangardan i kao takve se prilagođavaju se preferencijama i potrebama korisnika. Od mekih tkanina do modernih kožnih presvlaka, fotelje čine prostor kompletnim i udobnim za svakodnevni život i druženje.

Za opremanje jednog takvog ambijenta, fotelja koja ispunjava opise udobnosti i estetske uklopivosti uz ostatak enterijera jeste fotelja DENIS u sivom štofu. Dostupna je i u plavom štofu, a kako su joj nogari od drvo dekora lepo se uklapa sa komadima nameštaja u istom dekoru, poput otvorenih polica TOMAR 5 ili TOMAR 6, na koje možete postaviti knjige i ostale dekorativne sitnice.

Za ušuškaniji kutak, preko fotelje dodajte prekrivač ili dekorativni jastuk, koji bi se bojom i materijalom najbolje uklopili. Uz fotelju je sjajan dodatak podna lampa SANDRA, za momente čitanja, a pored fotelje možete postaviti i pletenu korpu ATMOSPHERA u koju možete staviti omiljene časopise.

, Modernim foteljama do potpunog uživanja u vašem domu, Gradski Magazin
Modernim foteljama do potpunog uživanja u vašem domu 4

Stolica na ljuljanje MATTI u bež štofu izuzetan je izbor za maksimalno opuštanje i uživanje. Prati položaj tela i doprinosi potpunom osećaju komfora, a i estetski je jako lepa i lako se može uskladiti sa raznim stilovima i uklopiti u savremene ambijente doma, bilo da je reč o kutku dnevnog boravka ili spavaće sobe. Možete odabrati i model u sivom štofu.

Odlično bi se uklopila uz ambijent sa elegantnom vitrinom i komodom iz ROYAL kolekcije, a na sjajan način možete uklopiti i set klub stočića TRIO. Dodatan detalj koji se uvek lepo uklopi, a istovremeno je i praktičan je pleteni tabure.

Za moderan i minimalistički kutak odličan izbor je fotelja CASAS. Kombinacija nogara u neutralnom drvo dekoru i bež štofa odlično bi se uklopila uz malo tamniju boju zidova. Takođe, klub sto je neizostavan detalj uz fotelju, pa uz ovaj model možete odabrati klub sto AVILA sa crnom mermernom pločom.

, Modernim foteljama do potpunog uživanja u vašem domu, Gradski Magazin
Modernim foteljama do potpunog uživanja u vašem domu 5

Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ambijent upotpunite dekorativnim elementima koji su ujedno i praktični, poput podne lampe u sličnom dezenu, mirisne sveće, dekorativne korpe ili mirisnih štapića.

Bilo da uživate sa omiljenom knjigom ili samo sedite i razgovarate s prijateljima, fotelje nude toplinu i intimu koju retko koji drugi komad nameštaja pruža. Više su od komada nameštaja – predstavljaju deo svakodnevnog života i način na koji kreirate prostor prlagođen baš za vas.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin