Najnovije Vesti
KALEMEGDANSKOJ TERASI, MODNO MUZIČKI PERFORMANS NA KALEMEGDANSKOJ TERASI, Gradski Magazin

MODNO MUZIČKI PERFORMANS NA KALEMEGDANSKOJ TERASI

MODNO MUZIČKI PERFORMANS EXIT-a i FASHION&FRIENDS-a NA KALEMEGDANSKOJ TERASI

U sjajnoj atmosferi Kalemegdanske terase sinoć je održan modno-muzički performans EVOLUTION u organizaciji regionalnog multi-brand koncepta FASHION&FRIENDS i najboljeg evropskog muzičkog festivala EXIT. Pored fantastičnog nastupa DJ atrakcije iz Holandije KRAAK & SMAK publika je uživala i u modnoj reviji modela letnje kolekcije svetski poznatih brendova REPLAY, DIESEL, SCOTCH&SODA, GUESS i SUPERDRY.

KALEMEGDANSKOJ TERASI, MODNO MUZIČKI PERFORMANS NA KALEMEGDANSKOJ TERASI, Gradski Magazin

KALEMEGDANSKOJ TERASI, MODNO MUZIČKI PERFORMANS NA KALEMEGDANSKOJ TERASI, Gradski Magazin

KALEMEGDANSKOJ TERASI, MODNO MUZIČKI PERFORMANS NA KALEMEGDANSKOJ TERASI, Gradski Magazin

Replay prikazuje fascinirajuće luksuznu i zrelu kolekciju podeljenu u pet naprednih i kul uticaja: Glam Biker, Army Pop, Sport/Athleisure, Contemporary Bohémien, Venice at the Beach. Sloboda podstaknuta željom za istraživanjem je inspiracija iza Diesel letnje kolekcije. Ovaj divlji stav je utkan u smele, izražajne i ikonik modele začinjene Diesel filozofijom. Letnja kolekcija američkog brenda GUESS savršeno reflektuje atmosferičnost bajkovitih predela najlepših plaža na svetu, od Brazila i Copacabane te francuske rivijere do spektakularnog italijanskog ostrva Kapri, u uzbudljivom putovanju otkrivajući nove modne perspektive. Inspirisani korenima Burning Man festivala, šarenim slikama Salvation planina i Pop Art ere, u SCOTCH&SODI ove sezone je sve u voćnoj zabavi i srećnim vibracijama. Kao i uvek, ovaj holandski luxury casual brend ih je pomešao sa daškom indigo voodoo-a. Eksplozija boja, atraktivni detalji, komadi spremni za predstojeće leto, etablirali su SUPERDRY kao brend koji ćete sa zadovoljstvom nositi ne samo u slobodno vreme.

U ovoj modno-muzičkoj poslastici uživao je veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili voditelj Boško Jakovljević, glumice Lena Bogdanović i Tamara Krcunović, glumac Vlada Aleksić, voditelj Drago Jovanović, fotograf Miša Obradović, stilista Ašok Murti, Dr Feelgood i mnogi drugi.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.