, Moguće je imati i kućne ljubimce i čist dom – saznajte kako!, Gradski Magazin

Moguće je imati i kućne ljubimce i čist dom – saznajte kako!

Ljubimci su radost, zabava i ljubav cele porodice, ali ne samo to! Mnogi vlasnici ljubamaca reći će da se uz njih rešavanju stresa, depresije, usamljenosti. Ljubav i odanost koju nose u sebi ta malena bića, reflektuju na nas i oporavljaju naš organizam i dušu! Ipak, biti vlasnik kućnog ljubimca donosi i veliku odgovornost – od hranjena, adekvatne brige, pa sve do osiguravanja čistog i ugodnog prostora u kome svi boravimo. Tako će i oni svakodnevni kućni poslovi zahtevati više pažnje nego inače.

Naravno, važno je uživati sa svojim kućnim ljubimcem, ali u vrhu prioriteta je i briga o domaćinstvu. Koliko je važan odnos vlasnika i ljubimca pokazuje i istraživanje kompanije Samsung koje govori kako je porast broja kućnih ljubimaca širom Evrope rezultirao pojavom novih zahteva korisnika kod izbora kućnih uređaja i novi nivo interakcije s tehnologijom u domu. Takođe, više od polovine ispitanika smatra da tehnologija može poboljšati dobrobit njihovih ljubimaca, zdravlje, aktivnosti i smanjiti teskobu zbog odvajanja. Sve to je moguće sa Samsung pametnim uređajima, opremljenim nizom inteligentnih karakteristike koje pomažu da život s kućnim ljubimcima svima bude ugodan i prijatan.

Čisto, efikasno i bez dlaka

Oni koji imaju nekog od, recimo, četvoronožnih prijatelja u kući znaju koliko im znači uživanje, maženje i igra sa njima. Isto tako vlasnici kućnih ljubimaca znaju da dlaka kućnih ljubimaca brzo i lako putuje po kući te se zavlači u razne uglove doma. Čišćenje dlaka zna biti mukotrpan posao, posebno nakon prolećnog perioda linjanja, ali uz Bespoke Jet™ usisavanje postaje jednostavno i lako. Praktično je što sadrži namenski Pet Tool alat, višestruku Jet Dual Brush četku i višeslojni sistem filtracije, koji su posebno dizajnirani za porodice s kućnim ljubimcima, te tako hvataju 99,999% fine prašine i smanjuju izloženost alergenima.

Postoje trenuci kada su vlasnici kućnih ljubimaca daleko od kuće i svojih četvoronožnih prijatelja. Za takve prilike, Bespoke Jet Bot AI+™ robotski usisavač istovremeno služi i kao čistač i kao dodatni par očiju s nizom odlika za negu kućnih ljubimaca kojima se lako pristupa putem aplikacije SmartThings na pametnom telefonu. Osim toga, uz Smart Cleaning, koji integriše AI prepoznavanje objekata uspešno će izbegavati objekte kućnih ljubimaca –  poput njihovih posudica sa hranom ili omiljenih igračaka – dok istovremeno uspešno čisti prostoriju. Takođe, ako  Jet Bot AI+™ prepozna da uznemireni ljubimac laje ili plače, može reagovati na zvuk i uključiti zvuk klasične muzike ili drugih umirujućih prirodnih zvukova.

Kako je moguće uopšte uživati sa ljubimcem, a ne zagrliti ga? Zato ljubitelji kućnih ljubimaca  znaju da pod nije jedino mesto na kojem se nalaze dlake, već je uklanjanje dlaka s odeće još jedan čest i izazovan zadatak. Samsung Bespoke AI™ mašina za pranje i sušenje veša sadrži niz inteligentnih funkcija poput AI OptiWash™ karakteristike koja pomaže u temeljnom čišćenju odjeće inteligentnim prepoznavanjem težine tereta i nivoa prljavštine kako bi se ispustila tačna količina deterdženta i vode. Nadalje, AI Ecobubble™ tehnologija meša vazduh, vodu i deterdžent kako bi stvorila mehuriće koji peru odeću na nižoj temperaturi, uklanjajući tako najtvrdokornije mrlje od kućnih ljubimaca.

, Moguće je imati i kućne ljubimce i čist dom – saznajte kako!, Gradski Magazin

Zbogom neugodnim mirisima

Održavanje svežeg doma važno je ne samo za bolji život već i za bolje zdravlje svih ukućana, ali i kućnih ljubimaca. Uz Bespoke Cube Air Purifier pročiščivač vazduha moguće je zadržati prašinu i perut u zatvorenom prostoru. Bespoke Cube Air Purifier donosi posebnu karakteristiku Pet Mode koja može uhvatiti finu dlaku kućnih ljubimaca, velike i male čestice prašine — s filterom koji hvata 99,97% ultrafine prašine — kao i neugodne mirise tako da svaki član domaćinstva može uživati u čistom vazduhu.

Osim čistog vazduha, s dolaskom leta dolaze i visoke temperature tako da je klima uređaj neizostavan. Prava temperatura za kućnog ljubimca može varirati u zavisnosti od životinje, tako da podešavanje adekvatne sobne temperature postaje ključni zadatak vlasnika. Klima uređaj WindFree™ korisnicima može pomoći da paze na temperaturu u svom domu čak i kada su daleko od kuće. Za jednostavno korišćenje, postavke klima uređaja mogu se prilagoditi u stvarnom vremenu kako bi odgovarale vašem kućnom ljubimcu.

Budite bezbrižni minimum 5 godina uz Samsung uređaje nove ere

Sada je pravo vreme za kupovinu kućnih uređaja, jer ih je moguće osigurati na čak 5 godina garancije!

Garancija je omogućena za pregršt Samsung uređaja za domaćinstvo, uključujući određene modele frižidera, mašina za pranje veša, ugradnih kuhinjskih uređaja, mašina za sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje/sušenje veša kupljenih od 1.2. do 31.12.2023, i za određene modele mašina za sušenje veša i kombinovnih mašina za pranje/sušenje kupljenih u periodu od 1.2. do 31.3.2023. i od 1.10.2023. do 31.12.2023. godine.

, Moguće je imati i kućne ljubimce i čist dom – saznajte kako!, Gradski Magazin

Više informacija o promociji saznajte na linku https://www.samsung.com/rs/offer/produzena-garancija-kucnih-aparata-2023/.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin