, MOGUĆNOSTI UREĐENJA VAŠEG RADNOG PROSTORA, Gradski Magazin

MOGUĆNOSTI UREĐENJA VAŠEG RADNOG PROSTORA

, MOGUĆNOSTI UREĐENJA VAŠEG RADNOG PROSTORA, Gradski MagazinSvaki kutak doma potrebno je uređivati sa velikom pažnjom, ljubavlju i posvećenošću. S vremena na vreme se pokaže potreba da svoje radne obaveze moramo da obavljamo ili završimo upravo iz radnog prostora svog doma. Da bi taj prostor bio što prijatniji, dizajneri Forma Ideale su predstavili nekoliko rešenja kako da preuredite, oplemenite detaljima i učinite ga funkcionalnijim i pogodnijim za rad od kuće.

Najvažnija stvar, bez obzira na to da li je prostor za rad u vašem domu mali ili veliki, jeste da mu obezbedite u što većoj meri izvore prirodne svetlosti.  Često provetravanje radnog prostora je druga važna stvar, ne samo zbog svežeg vazduha, već i zbog bolje koncentracije i dobrog raspoloženja.

Ako je radni ambijent u prostorijama veće prostranosti, možemo da budemo opušteniji kod izbora boje zidova i dekorativnih segmenata, kao i prilikom izbora nameštaja. O nekim detaljima je, u svakom slučaju, veoma važno voditi računa, jer svaki segment ima svoje zahteve koje treba uklopiti na pravi način. Ukoliko ste ljubitelj intenzivnih boja, dizajneri Forma Ideale preporučuju da uređenje radnog prostora u domovima većih kvadratura započnete crvenom bojom zidova, kao jednom od dominantnih boja u slavljenju afričkih energija prirode. Crvena boja zidova često može biti i podsticaj umne i fizičke snage, koncentracije i borbenosti potrebne za rešavanje izazova. Uz ovu boju zida, idealno se uklapaju radni stolovi većih dimenzija i svetlijih dekora drveta. Uz, na primer, kompjuter sto GAUS, ovakav ambijent je moguće dodati i dekorativne, ručno rađene detalje, pa i tekstile sa životinjskim printovima. Snažne vibracije crvene boje se uvek mogu smiriti crnom bojom i to je jedna od važnih dizajnerskih preporuka, ukoliko se osmelite da u radni ambijent unesete crvenu boju.

Ako ste ljubitelji mirnijih boja i tonova zidova, prostraniji ambijent možete urediti tako da ostavlja utisak modernog, osvetljenog, pročišćenog, ali ipak dinamičnog prostora. Uz malo umeća, sa jednim ili dva komada nameštaja možete postići originalnost i izraziti vama svojstven stil. Kompjuter sto CT-1914 je izbor kojim možete napraviti kontrast, jer ga čini kombinacija metalne konstrukcije u crvenoj boji i crne prostrane radne površine, pa dominira u prostoru neutralnih boja i predstavlja jedan od omiljenih izbora kod mlađe populacije.

Za one koji vole svetlost i neutralne boje, čistu i usklađenu formu i imaju dovoljno slobodnog prostora, idealno rešenje može biti suptilna doza jednostavnosti, ozbiljnosti i elegancije. Rešenje koje može da se uklopi u vaš ukus i stil je kombinacija kompjuter stola CT-1932 i prigodne, usklađene, funkcionalne police BS-1932. Slobodan prostor je moguće upotpuniti stilizovanim zidnim dekorom, većih dimenzija, ali i raskošnim sobnim biljkama koje mu udišu život.

Vaš radni prostor može da odiše jačinom i originalnošću uz dobar izbor nameštaja i neki od stilizovanih paterna tapeta ili tepiha.  Kompjuter sto CT 1726, kao kombinacija upadljive crne boje i dekora drveta, odlično je uklopljen sa izuzetno praktičnom policom BS-1613. Ukoliko postoje uslovi za to, polica ovog tipa je, između ostalog, poželjno rešenje u svakom radnom prostoru, kako za odlaganje potrebnih stvari, tako i za neizbežnu dekoraciju koja oplemenjuje ambijent i podstiče inspiraciju. Jastučići u boji u uvek su dobrodošli u radni ambijent, jer mogu imati i funkciju unapređivanja udobnosti, ali su i bitan dekorativni momenat.

Kombinacija boja, ali i prozori i fasadni staklarnici, koji ispunjavaju radne ambijente svetlošću, od velike su važnosti za enterijere, jer doprinose pokretačkoj energiji i kreativnoj produktivnosti. Bilo da je u pitanju intezivna ili neka mirnija boja zidova, vaš radni prostor prilikom uređenja ispunite pažljivo biranim komadima nameštaja i odabranim detaljima koji će pokrenuti vašu stvaralačku energiju!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin