Najnovije Vesti
“Moj muškarac” 3. deo bestselera, Gradski Magazin

“Moj muškarac” 3. deo bestselera

Od subote 7. marta u prodaji će se naći treći deo bestselera „Moj muškarac“

Treći deo bestseler trilogije „Moj muškarac“ pod nazivom Opsesija od subote 7. marta naći će se u prodaji u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima www.delfi.rs i www.laguna.rs.

Nadarena engleska spisateljica već je dokazala da je majstor za živopisno pripovedanje o bezuslovnoj ljubavi i strasti koja guta sve pred sobom kao šumski požar. Međutim, treći nastavak donosi veliki izazov kako Malpasovoj tako i Džesiju i Avi. Oni nailaze na prepreke koje je nemoguće savladati i izreka da ljubav sve pobeđuje zaista je stavljena na najteži ispit.

Ava misli da je upoznala sve Džesijeve aveti prošlosti i uverena je da će zajedno moći da se izbore s njima. Međutim, najgore su se krile sve dok se nije pronela vest da je jedna devojka uspela da ukroti tog bivšeg ženskaroša i da će se on konačno oženiti. Tad se dokazuje istinitost tvrdnje da nema ničeg opasnijeg od ostavljene žene. Odbačenost udružena s psihičkom bolešću i pažljivim planiranjem zaista je fatalni koktel. Džesi i Ava i ne shvataju šta ih je snašlo. Pokušavaju da ne obraćaju mnogo pažnje na pretnje i gube se jedno u drugome jer su njihova osećanja i žestina najbolji štit od svega. Međutim, ne uviđaju kolika im opasnost zaista preti sve dok nije kasno. I tad će se pokazati da li je njihova ljubav zaista jača od svega.

Konak, mesto gde je njihova strastvena ljubavna veza počela, puni se gostima na dan koji bi trebalo da bude najsrećniji u Avinom i Džesijevom životu. Ona se pomirila s tim da nikad neće pripitomiti Džesijevu žestinu, a i ne želi to da čini. Njihova ljubav je duboka, njihova spona moćna, ali taman kad Ava pomisli da je konačno probila njegovu uzdržanu fasadu, javlja se još pitanja, što je navodi da pomisli kako Džesi Vord možda nije onaj muškarac kakvim ga je smatrala. On isuviše dobro zna kako da je odvede preko granica ekstaze… ali hoće li je dovesti i do ruba očajanja?

Džodi Elen Malpas nas je sve iznenadila fantastičnim debijem, prvim delom trilogije „Moj muškarac“, a onda je sve postalo još bolje. Ova trilogija čitaocima pruža strast, žestinu i intrigu. To je očaravajući serijal koji se mora pročitati kako bi se iskusio. Autorka je rođena i odrasla u gradu Midlends u Velikoj Britaniji, gde živi sa svojom porodicom. Radila je u porodičnoj građevinskoj firmi puno radno vreme, koju je trebalo da nasledi kad njen otac bude otišao u penziju, i pokušavala je da ignoriše misao o pisanju romana sve dok to nije postalo nemoguće. Konačno je našla vremena i hrabrosti da objavi roman „Moj muškarac“ u elekronskoj formi, koji je izazvao neverovatne reakcije čitalaca. Donela je odluku da se odrekne svog posla i nastavi novu i neočekivanu karijeru pisca.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

NOVE MERE, OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA, Gradski Magazin

OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA

Na predlog Kriznog štaba od danas će radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata biti …

Muškarca, Evo kako ćete prepoznati pravog muškarca: 10 osobina emocionalno zrelog čoveka!, Gradski Magazin

Evo kako ćete prepoznati pravog muškarca: 10 osobina emocionalno zrelog čoveka!

Muškarci odrastaju na različite načine. Neko sazri u osamnaestoj, a neko do tridesete ostane mali …

Leave a Reply

Your email address will not be published.