Warning: getimagesize(https://gradskimagazin.rs/wp-content/uploads/2016/06/HJ1A8460.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/gradskimagazin.rs/httpdocs/wp-content/plugins/blog2social/includes/Meta.php on line 215
Moja Kravica „Put mleka“ karavan obišao Nišlije
Najnovije Vesti
Moja Kravica, Moja Kravica „Put mleka“ karavan obišao Nišlije, Gradski Magazin

Moja Kravica „Put mleka“ karavan obišao Nišlije

Karavan kompanije Imlek Moja Kravica „Put mleka“ završio putovanje kroz Srbiju

Moja Kravica karavan pod nazivom „Put mleka“, koji je od početka juna obilazio gradove širom Srbije, stigao je i do Niša. Na Trgu kralja Milana nastavljeno je obeležavanje Svetskog dana mleka brojnim aktivacijama edukativnog, ali i zabavnog karaktera.

Moja Kravica, Moja Kravica „Put mleka“ karavan obišao Nišlije, Gradski Magazin

Ovim povodom na trgu je izgrađena specijalna postavka farme sa edukativno-zabavnim programom i igricama, poput muže krava, lavirinta od sena, kartolina za slikanje i igre memorije. U aktivacijama su najviše uživali mališani koji su se na ovaj način, kroz igru i zabavu, upoznali sa procesom dobijanja mleka, ali i sa životom na farmi. Prisutni su imali priliku i da nauče kako Moja Kravica mleko putuje od farme do njihovih domova, a svi koji su učestvovali u igrama dobili su diplome za ostvaren uspeh u poznavanju puta mleka, kao i poklone, uz koje će im uspomene na ovu avanturu zauvek ostati u sećanju.

Moja Kravica, Moja Kravica „Put mleka“ karavan obišao Nišlije, Gradski Magazin

„Kroz višedecenijsku tradiciju Moja Kravica mleko pomaže generacijama da odrastu i stasaju u zdrave i prave ljude. Zbog toga smo mi iz kompanije Imlek organizovali ovu manifestaciju kako bismo zabavili, ali i edukovali mališane, jer njihov osmeh i zdrava budućnost treba svima da nam budu cilj. U Moja Kravica mleku sačuvani su svi hranljivi sastojci, idealno je za zdravu ishranu i odrastanje svakog deteta“, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

 

O Tamara Stević

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.