„MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 2“, BIOSKOPIMA, CINEPLEXX, „MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 2“ U BIOSKOPIMA, Gradski Magazin

„MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 2“ U BIOSKOPIMA

„MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 2“ U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Ladies night uz nastavak romantične komedije  i poklone iznenađenja

Nastavak romantične komedije koja je osvojila svet! Ladies night uz omiljenu grčku porodicu i film „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2“, biće održan u četvrtak, 31. marta samo u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza od 20 časova.

Pored likova koje smo toliko dugo čekali da vidimo na velikom platnu, sve dame očekuje besplatni primerak magazin Cosmopolitan i poklon iznenađenja koje je pripremila kompanija Master Time. Turistička agencija Balkan Fun obradovaće jednu damu po bioskopu prvomajskim putovanjem u Paraliju za dve osobe.

„MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 2“, BIOSKOPIMA, CINEPLEXX, „MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 2“ U BIOSKOPIMA, Gradski Magazin

Film koji je još 2002. godine osvojio simpatije publike širom sveta, konačno dobija nastavak. “Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2” se vraća i to sa istom postavom, ali i još kojim dodatkom. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i Džon Korbet, a novi član porodice je njihova ćerka Paris koju glumi Elena Kamporis. Nakon što su proveli većinu vremena fokusirajući se na svoju problematičnu ćerku, Tula i Ian se u ovom nastavku suočavaju sa bračnim problema, a takođe se moraju nositi sa još jednim grčkim venčanjem – ovaj put, još većim i debljim.

 Karte za Ladies night i projekciju filma Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2 su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, više informacija nalazi se na sajtu www.cineplexx.rs.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena, Gradski Magazin

Kompanija Yanfeng je lider u globalnoj borbi protiv klimatskih promena

Kompanija Yanfeng kontinuirano se zalaže za sprečavanje klimatskih promena, pa je treći put zaredom od …

, Stavite kockicu leda na ovaj deo tela i gledajte kako stres nestaje u trenu, Gradski Magazin

Stavite kockicu leda na ovaj deo tela i gledajte kako stres nestaje u trenu

Rešite se bolova, stresa i problema sa spavanjem. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, držanje kocke leda …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin