movembar, Movembar u Beogradu!!!, Gradski Magazin

Movembar u Beogradu!!!

Movembar – mesec muškog zdravlja ove godine se obeležava širom Srbije na različite načine #MovembarSerbia2015 

BRKOVI VEĆ RASTU… A VI?

Movembar – mesec muškog zdravlja ove godine se obeležava širom Srbije na različite načine. Tema ovog globalnog pokreta ove godine je DEPRESIJA. Koliko muškarci brinu o svom zdravlju, koliko često kontrolišu stanje svog tela, koji su uzroci veoma česte depresije kod muškaraca I zašto muškarci redje posećuju lekare, pitanja su na koje će odgovore dati stručnjaci I lekari kroz razne akcije u mesecu novembru.

Centralni Beogradski dogadjaj desiće se u Mikser House-u, (Karadjordjeva 46) 27. novembra, od 12 do 15 časova, gde će se održati Tribina “Nisu dovoljni samo brkovi”, na kojoj će na duhovit, ali pre svega veoma poučan način biti ukazano na zdravstvene probleme sa kojima se muškarci sve češće susreću. Učešće su potvrdili doktori specijalisti iz raznih državnih i privatnih klinika, ali I javne ličnosti koji će pričati osvojim problemima I iskustvima sa lekarima.

movembar, Movembar u Beogradu!!!, Gradski Magazin

Statistike pokazuju da 24% muškaraca manje posećuje lekara zbog svojih zdravstvenih problema nego žene. Movembar će kroz svoje akcije i tribine otvoreno diskutovati o temama koje se odnose na muško zdravlje, kako se muškarci osećaju u vezi sa zdravstvenim problemima, kao i o tome zbog čega muškarci veliki broj muškaraca ide kod lekara tak onda kad mora.

Problemi koji će pratiti temu ovogodišnjeg Movembra izmedju ostalog su:  rak prostate i testisa, srčani problemi, erektilne disfunkije, seksualno zdravlje, anksioznost, stomatološki, dermatološki i dermatovenerološki problemi.

MOVEMBAR poručuje muškarcima. Ponesite brkove! ŽENE, povedite svoje muškarce!

O Gradski Magazin

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin