Musicology: Tornado pogodio Beograd

Liv Warfield sa bendom oduvala publiku Musicology festivala, večeras Gregory Porter

Sinoć je Malim Kalemegdanom, oko pola jedanaest uveče protutnjao pravi pravcati tornado. Naime, na Musicology festivalu se treće večeri dogodilo nešto neverovatno. Nakon što je najpoznatiji domaći predstavnik hip hop scene sa svojim Napetim Kvintetom oduševio posetioce energičnim nastupom, na binu je izašao bend koji je svojim masivnim i moćnim zvukom počeo da raznosi sve pred sobom.

Ovako je zaista delovao sinoćni koncert Liv Warfield i New Power Generation Hornz, koji su po prvi put došli u Srbiju i čini se, bili oduševljeni publikom na festivalu koliko je publika bila hipnotisana njihovim nastupom.

Dok je Liv Warfield samouvereno izvodila svoje hitove “Blackbird”, “Why do you lie” i “The Unexpected”, bilo je očigledno zašto je i sam Prins za svoju štićenicu izjavio da on svakome kaže da mora otići na Liv Warfield koncert kako bi naučio šta znači zaista natupati na bini. Iako se videlo da je mlada Liv učila od najboljeg, njena jedinstvenost i unikatan stil, kao i neobjašnjiva energija, slali su toliko pozitivnih vibracija ka publici. Ovo je doprinelo da atmosfera na teniskim terenima proključa. Publika je pevala, plesala i skakala zajedno sa Liv.

Sjajno koncertno veče završeno je u znaku dobre atmosfere na žurki na letnjoj sceni kluba uz jedan od najboljih kaver bendova, St. Louis, sa kojima su se na bini smenjivali članovi New Power Generation Hornz i Blackbird. Svi zajedno su gostima pružili doživljaj koji se u Beogradu ne pamti.

Večeras je ujedno i poslednje veče Musicology festivala, a festival će zatvoriti možda i najveće ime ovogodišnjeg izdanja, Gredory Porter, gremijevac baršunastog vokala.

Musicology: Tornado pogodio Beograd, Gradski Magazin

Karte se mogu nabaviti u klubu Bitefartcafe na adresi Mitropolita Petra 8, kao i na prodajnim mestima eventim i ddtickets po ceni od 1700 dinara.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!, Gradski Magazin

BEST Beograd: AIBG – intenzivno studentsko programersko takmičenje 9. i 10. decembra!

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST …

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023., Gradski Magazin

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023.

Svečanom ceremonijom i dodelom nagrada završena je četvrta „Pekarijada“, nacionalno takmičenje za najbolje pekare Srbije. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin