Najnovije Vesti
Muzička manifestacija Music Test, Gradski Magazin

Muzička manifestacija Music Test

Music Test predstavlja pionirski poduhvat festivala sa fokusom na neafirmisane i demo bendove, koji su spremni da ostvare zavidne muzičke karijere.

Akcenat je stavljen na muzičare širom Srbije koji stvaraju isključivo autorske kompozicije, i to u sledeća tri žanraROCK, POP&RAP. Do sada je održano 7 audicija. Polufinalno veče održaće se u subotu, 20. decembra sa početkom u 20časova u N.U. Božidar Adžija, kada će se publici predstaviti najboli izvođači, njih dvadeset jedan.

Veliko finale i proglašenje pobednika održaće se u nedelju, 21. decembra, u Domu omladine, sa početkom u 20 časova, kada će nastupiti 10 najboljih takmičara. Stručni žiri, u sastavu:Ivana Jordan (pop), Dragan Krle Jovanović (rock) i Bane Kovačević 187 (rap) izabraće po jednog pobednika iz sva tri žanra (prvo mesto za svaki muzički žanr).

Music Test, Muzička manifestacija Music Test, Gradski Magazin

Nagrada za prva tri mesta su snimanje master 9 pesama, snimanje spota, kao i pokloni muzicke kuće Artist, prijatelja manifestacije. Poslednje, finalne večeri, pored takmičara nastupiće i izvodjačinaše pop, roki rap scene, kojiće svojim prisustvom uveličati ovaj događaj i podržati mlade muzičare u daljem razvoju njihove karijere.

Manifestacija Music Test dobila je podršku GradaBeograda, podršku naših najuticajnijih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Ribljačorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Aleksandar Čović (Regina), Sajsi MC, Ida Prester (Lollobrigida), Ila, kao i podršku novinara, kao što su: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

GEST VREDAN POŠTOVANJA: MENADŽMENT JP STARA PLANINA ODUŠEVIO SRBIJU ODLUKOM!, Gradski Magazin

GEST VREDAN POŠTOVANJA: MENADŽMENT JP STARA PLANINA ODUŠEVIO SRBIJU ODLUKOM!

Devojčica iz Kozarske Dubice Biljana Čekić, koja je ulogom Dare u filmu “Dara iz Jasenovca” …

DIS, KOMPANIJA DIS PROSLAVLJA JUBILARNI 30. ROĐENDAN! , Gradski Magazin

KOMPANIJA DIS PROSLAVLJA JUBILARNI 30. ROĐENDAN! 

Počevši od 12. februara 2021. godine, domaći trgovinski lanac DIS obeležava svoj 30. rođendan velikim …

Leave a Reply

Your email address will not be published.