Music Test, Muzička manifestacija Music Test, Gradski Magazin

Muzička manifestacija Music Test

Music Test predstavlja pionirski poduhvat festivala sa fokusom na neafirmisane i demo bendove, koji su spremni da ostvare zavidne muzičke karijere.

Akcenat je stavljen na muzičare širom Srbije koji stvaraju isključivo autorske kompozicije, i to u sledeća tri žanraROCK, POP&RAP. Do sada je održano 7 audicija. Polufinalno veče održaće se u subotu, 20. decembra sa početkom u 20časova u N.U. Božidar Adžija, kada će se publici predstaviti najboli izvođači, njih dvadeset jedan.

Veliko finale i proglašenje pobednika održaće se u nedelju, 21. decembra, u Domu omladine, sa početkom u 20 časova, kada će nastupiti 10 najboljih takmičara. Stručni žiri, u sastavu:Ivana Jordan (pop), Dragan Krle Jovanović (rock) i Bane Kovačević 187 (rap) izabraće po jednog pobednika iz sva tri žanra (prvo mesto za svaki muzički žanr).

Music Test, Muzička manifestacija Music Test, Gradski Magazin

Nagrada za prva tri mesta su snimanje master 9 pesama, snimanje spota, kao i pokloni muzicke kuće Artist, prijatelja manifestacije. Poslednje, finalne večeri, pored takmičara nastupiće i izvodjačinaše pop, roki rap scene, kojiće svojim prisustvom uveličati ovaj događaj i podržati mlade muzičare u daljem razvoju njihove karijere.

Manifestacija Music Test dobila je podršku GradaBeograda, podršku naših najuticajnijih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Ribljačorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Aleksandar Čović (Regina), Sajsi MC, Ida Prester (Lollobrigida), Ila, kao i podršku novinara, kao što su: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

, Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!, Gradski Magazin

Žiri dao Mađarima ubedljivu pobedu: Aquaworld iz budimpešte poneo prestižno “321 Srbija” priznanje!

Mađarski hotelski kompleks Aquaworld Resort Budapest poneo je titulu najboljeg regionalnog SPA hotela za 2024. …

, Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić, Gradski Magazin

Dodeljenja prestižna godišnja “321 Srbija” priznanja: Laureati ministri, humanitarci, gradonačelnici, kao i predsednik Vučić

Održan je drugi po redu godišnji “321 Srbija” događaj, a brojne visoke zvanice i gosti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin