Najnovije Vesti
Muzička manifestacija Music Test, Gradski Magazin

Muzička manifestacija Music Test

Music Test predstavlja pionirski poduhvat festivala sa fokusom na neafirmisane i demo bendove, koji su spremni da ostvare zavidne muzičke karijere.

Akcenat je stavljen na muzičare širom Srbije koji stvaraju isključivo autorske kompozicije, i to u sledeća tri žanraROCK, POP&RAP. Do sada je održano 7 audicija. Polufinalno veče održaće se u subotu, 20. decembra sa početkom u 20časova u N.U. Božidar Adžija, kada će se publici predstaviti najboli izvođači, njih dvadeset jedan.

Veliko finale i proglašenje pobednika održaće se u nedelju, 21. decembra, u Domu omladine, sa početkom u 20 časova, kada će nastupiti 10 najboljih takmičara. Stručni žiri, u sastavu:Ivana Jordan (pop), Dragan Krle Jovanović (rock) i Bane Kovačević 187 (rap) izabraće po jednog pobednika iz sva tri žanra (prvo mesto za svaki muzički žanr).

Music Test, Muzička manifestacija Music Test, Gradski Magazin

Nagrada za prva tri mesta su snimanje master 9 pesama, snimanje spota, kao i pokloni muzicke kuće Artist, prijatelja manifestacije. Poslednje, finalne večeri, pored takmičara nastupiće i izvodjačinaše pop, roki rap scene, kojiće svojim prisustvom uveličati ovaj događaj i podržati mlade muzičare u daljem razvoju njihove karijere.

Manifestacija Music Test dobila je podršku GradaBeograda, podršku naših najuticajnijih muzičara, kao što su: Miroslav Živanović Pile (Alisa), Miša Aleksić (Ribljačorba), Nikola Čuturilo Čutura, Vladimir Đurić Đura, Aleksandar Čović (Regina), Sajsi MC, Ida Prester (Lollobrigida), Ila, kao i podršku novinara, kao što su: Aleksandar Timofejev, Vlada Janković Džet, Branko Rogošić i mnogi drugi.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Vladimir Gvojić, Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!, Gradski Magazin

Vladimir Gvojić polaskan priznanjem Car Konstantin: Nagrada mi predstavlja više nego što mogu da opišem!

Radi ono što voliš i uvek daj svoj maksimum reči su koje najbolje opisuju glumca …

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!, Gradski Magazin

Korona nema šta da traži na ovoj srpskoj planini!

Kada se predano radi na promociji, a prirodnim dobrima rukovode profesionalci kao što je to …

Leave a Reply

Your email address will not be published.