Najnovije Vesti
mtv, Na MTV večeras Hladno pivo i ZAA, premijere novih spotova !, Gradski Magazin

Na MTV večeras Hladno pivo i ZAA, premijere novih spotova !

Hladno pivo i ZAA, premijere novih spotova večeras na MTV kanalu

Večeras od 20 časova, pemijerno na MTV kanalu, pustite „mozak na pašu“ uz novi spot Hladnog piva i pesmu „Dibidus“ i uronite u čudesni svet bezuslovne ljubavi sa bendom ZAA i numerom „Unconditional Love”.

Kruševački bend ZAA, čiji je vokal Sanja Vučić predstavljala Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu, prikazaće večeras, u ponedeljak, 16. maja u 20 časova, na MTV kanalu bajkovit spot za jednu od najslušanijih pesma sa aktuelnog albuma – „Unconditional Love”.

A nakon godinu dana od izlaska nagrađivanog albuma „Dani zatvorenih vrata“ i posle četiri pesme koje su zaživele na radijskim i TV stanicama, poput „Firme“ ili „Vjeruj u mene“, došao je na red novi singl Hladnog piva.

Reč je o pesmi „Dibidus“ koja se može protumačiti i kao himna za „mozak na pašu“ i čini se, već je doživljena kao favorit s albuma. Na YouTubeu broji više od 150.000 pregleda, što je značajan broj za široj javnosti nepoznatu pesmu, a na koncertima je publika peva od reči do reči.

About“ i da otpočne novi ciklus nastupa na kome će publika moći premijerno da čuje neke od singlova koji će obeležiti novi studijski projekat na kome rade.

mtv, Na MTV večeras Hladno pivo i ZAA, premijere novih spotova !, Gradski Magazin
Prošlo je godinu dana od izlaska nagrađivanog albuma „Dani zatvorenih vrata“ i nakon četiri pesme koje su zaživele na radijskim i TV stanicama, poput „Firme“ ili „Vjeruj u mene“, došao je na red novi singl Hladnog piva.

Reč je o pesmi „Dibidus“ koja se može protumačiti i kao himna za „mozak na pašu“ i čini se, već je doživljena kao favorit s albuma. Na YouTubeu broji više od 150.000 pregleda, što je značajan broj za široj javnosti nepoznatu pesmu, a na koncertima je publika peva od reči do reči.

„Dibidus je himna za raskalašene, nesavjesne među nama.Dibidus poručuje da se ne treba zamarati informacijama, niti važnim niti nevažnim, već hrabro stisnuti oči i dodat gas.“ – objasnio je Mile Kekin.

„U vreme kada smo svi bombardovani hrpom informacija, većinom negativnih, gde paranoja vlada iza svakog ugla, ponekad jedino što preostaje je stisnuti oči i dodati gas. Dibidus bježi od znanja i lomi čaše, jer ako je „budućnost crni bezdan dopusti mi da ne znam“ – poručuje Hladno pivo.

Video spot za pesmu „Dibidus“ donosi priču koja pokazuje kako bi svet izgledao da imamo priliku staviti „roze naočare“. Bi li bilo dobro ili loše, ostaje na pojedincu da odluči.

Reditelj spota je Vojan Koceić iz splitskog Pilot Studija i što se tiče Hladnog piva, „Napravio je urnebesnu postapokaliptičnu komediju. Obavezno pogledati!“

Hladno pivo ovog leta možete uživo da čujete na Šabačkom letnjem festivalu, koji će se održati od 29. do 31.

O Tamara Stević

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.