Najava za film Straight Outta Compton, Gradski Magazin

Najava za film Straight Outta Compton

Straight Outta Compton dobijaju svoje mesto na ekranima

Prošlo je više od dvadeset godina kada se grupa drugara u Los Anđelesu okupila i krenula da snima muziku koja je postavila temelj u “gangsta rap” muzici. Članovi benda po nazivu ” Niggaz Wit Attitudes”, posle poznati i po svojim solo karijerama, su pevali o životu i smrti na ulici i sve što je išlo uz to.

Mnoge negativne kritike su dobijali baš zbog toga što su otvoreno pričali o onome što se dešavalo i šta su sve doživeli . Represija policije, nasilje, droga, alkohol, ubistva, seks, prostitucija, tuče je bilo sve tako savršeno ukomponovano da se samo u nijansama razlikovale kvaliteti jedne pesme od druge.

Najava za film Straight Outta Compton još nije ozvaničena nekom reklamom, osim što se pojavio datum izlaska na nekim sajtovima.  Pre manje od mesec dana je “procurela” najava za film koja je izazvala ogromno oduševljenje iako nije snimak toliko dobar.

Glumci koji će tumačiti glavne uloge, kao što su Easy E, Ice Cube, Dr Dre, MC Ren, nisu toliko poznati već su izabarani putem nasumične audicije po krajevima Los Anđelesa.

Datum izlaska je 14.8.2015 godine.

http://https://www.youtube.com/watch?v=_WAGVHPLrO0

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Irena Vujović, Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda, Gradski Magazin

Vujović: Insistiramo na poštovanju najviših ekoloških standarda

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović prisustvovala je danas sednici skupštinskog Odbora za zaštitu životne …

Irena Vujović, Vujović i Kolanđeli: Sledeće godine kreće izgradnja regionalnih centara za upravljanje otpadom , Gradski Magazin

Vujović i Kolanđeli: Sledeće godine kreće izgradnja regionalnih centara za upravljanje otpadom 

Ministarka zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Irena Vujović sastala se danas sa regionalnim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin