, Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

, Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski MagazinKoji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i ukusan. Međutim, da bi ova dva faktora bila zadovoljena, ne smemo zaboraviti lep i funkcionalan prostor u kome se taj obrok priprema. Ukoliko nismo u mogućnosti da postojeću kuhinju, koja je već zastarela, zamenimo novom, bitno je da je održavamo čistom i urednom i da je oplemenimo detaljima koje možemo da priuštimo. Ali, ako već dugo planiramo da u kuhinju unesemo velike promene, a novčanik nam to dozvoljava, kuhinja LIVIA može biti novitet koji sadrži sve ono što nam je potrebno za blistav kuhinjski ambijent.

Što se boja tiče, ne moramo previše da razmišljamo jer dizajneri enterijera već imaju predlog za nas. Ove sezone će 5 minuta slave dobiti nijansa „amberglow“, poznatija kao narandžasto-bakarna, a s obzirom na to da je još uvek aktuelan spoj tradicionalnog i modernog, baš kao i jednostavne forme, eto razloga da se kuhinja LIVIA nađe baš u našim domovima.

Kuhinja LIVIA, u kombinaciji opak bele i bakar mat folije, predstavlja moderni, inovativni dizajnerski koncept u opremanju kuhinje. Osmišljena je da zadovolji kako funkcionalne, tako i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera, ali i da doprinese izuzetnoj modernoj estetici. Uz pomoć jednokrilnih i dvokrilnih visećih elemenata, donjih dvokrilnih elemenata i elemenata sa funkcionalnim fiokama, od sada možemo imati dovoljno prostora za sve ono što godinama skladištimo po kutijama i ćoškovima. Pored svega ovoga, možemo imati i dovoljno mesta za veliku radnu površinu, što je san svakog ko kuvanje doživljava kao ljubav i novu avanturu. Još jedan od benefita je i mogućnost dodatne kupovine elementa kuhinje LIVIA G60 A, namenjen opremanju kuhinja koje imaju potrebu za ugradnom tehnikom, poput aspiratora.

Celokupnoj blistavosti i eleganciji ambijenta, kako nam kažu dizajneri enterijera Forma Ideale, doprinosi bakar-mat folija na visećim delovima koja predstavlja kontrast u odnosu na bele donje delove kuhinje LIVIA. Ovaj skladan izgled savršeno uklapa kuhinju sa trpezarijom koja se neretko nalazi u sklopu iste prostorije.

Jesenje boje, poput boje bakra, unose toplinu u ambijent, ali ga u isto vreme čine i luksuznim i elegantnim. Ukoliko se malo dublje pozabavimo psihologijom boja, saznaćemo da narandžasto-bakarna boja podstiče na aktivnost i povećava osećaj spremnosti za nove poduhvate. Pošto gastronomija upravo to i traži od nas, vibracije narandžaste će nas motivisati da budemo u stalnom pokretu, što možda i nije tako loše, ukoliko postanemo eksperti u pravljenju neodoljivih specijaliteta.

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin