Najnovije Vesti
ušće shopping, NAJDUŽA ROĐENDANSKA ŽURKA U SJAJNOM DRUŠTVU, Gradski Magazin

NAJDUŽA ROĐENDANSKA ŽURKA U SJAJNOM DRUŠTVU

Uz žurku koju su napravili Gitarinet band, Ansambl Canticum Novum i glumci Viktor Savić i Ivan Zekić, UŠĆE shopping centar je najavio čak 2400 nagrada i osam putovanja u New York


ušće shopping, NAJDUŽA ROĐENDANSKA ŽURKA U SJAJNOM DRUŠTVU, Gradski Magazin 

Velika rođendanska žurka u UŠĆE shopping centeru koja će trajati tokom celog aprila sve se više zahuktava. U petak je stotinjak fanova i pored savršenog šopinga, uživalo u hitovima Gitarinet Band-a i Ansambla Canticum Novum, kao i u društvu glumca Viktora Savića i Ivana Zekića.

 

Ovom prilikom najavaljeno je 2404 nagrade od kojih je glavna nagrada put u New York za osam osoba. Od ostalih nagrada, UŠĆE je pripremilo čak 2400 šoping kartica za sve posetioce, a pravo učešća  mogu da steknu  kupovinom od preko 5000 dinara sa najviše dva računa.

 

Tokom sjajne zabave, pop duo „Gitarinet bend“ je uspeo iznova da oduševi fanove, interesantnom izvedbom svojih autorskih pesama, ali i popularnih hitova u sasvim novom ruhu. Veliku binu UŠĆE Shopping centera, su podelili sa ansamblom Canticum Novum, koji su svojim nesvakidašnjim spojem klasike i savremene produkcije, kreirali nezaboravno iskustvo za brojne posetioce. Njihov nastup je bio pojačan prisustvom čuvenog dirigenta Narodnog Pozorišta Stefanom Zekićem, kao i baritonom i solistom Narodnog teatra Vukom Zekićem.

 

Zabave i koncerti koji su u UŠĆU uvek posebna iskustva, karakterišu najviše neposredna i lagodna atmosfera, za koju su ovom prilikom bili zaduženi Viktor Savić i Ivan Zekić. Kolege iz Montevidea su se zajedno sa publikom, fotkali, zabavljali, plesali i rado odgovarali na sva pitanja fanova.

 

Tokom aprila, u okviru velike rođendanske zabave UŠĆE Shopping centera, publika će moći da očekuje i mnoga druga brojna iznenađenja, kao što su izložbe, kvizovi, koncerti i DJ performansi.

 

 

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

raj za bogataše, RAJ ZA BOGATAŠE U VREME KRIZE: Gnezdo u kom su zaštićeni i odvojeni od sveta (FOTO/VIDEO), Gradski Magazin

RAJ ZA BOGATAŠE U VREME KRIZE: Gnezdo u kom su zaštićeni i odvojeni od sveta (FOTO/VIDEO)

RAJ za bogataše u vreme krize gradi se na obali Atlantskog okeana, u meksičkom letovalištu …

spomenik Stefanu Nemanji, VISOK ČAK 23 METRA! Pogledajte kako izgleda spomenik Stefanu Nemanji (VIDEO), Gradski Magazin

VISOK ČAK 23 METRA! Pogledajte kako izgleda spomenik Stefanu Nemanji (VIDEO)

Postavljanje spomenika Stefanu Nemanji, visokog čak 23 metra i teškog 68 tona, koji će ubuduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.