, Najnovije funkcije telefona Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 i serije Watch5 satova  će  biti dostupne i za prethodne generacije uređaja, Gradski Magazin

Najnovije funkcije telefona Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 i serije Watch5 satova će biti dostupne i za prethodne generacije uređaja

Od proširenja opcija prilagođavanja ličnim potrebama do intuitivnih funkcija obavljanja više stvari istovremeno i produktivnosti, ove najnovije nadogradnje će omogućiti još većem broju korisnika da unaprede način na koji se odnose prema svakodnevnom životu.

Posvećen stvaranju mobilnih inovacija koje ne samo da prevazilaze granice mogućeg, nego i omogućavaju da ih koristi što veći broj ljudi, Samsung uvodi najnoviji One UI 4.1.1 softver iz modela telefona Galaxy Z Fold4 i Z Flip4 i One UI Watch4.5 softver iz serije Galaxy Watch5 satova u prethodne generacije Galaxy sklopivih telefona i pametnih satova.

Softverska nadogradnja počela je  sa modelima Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 od 5. septembra i  postepeno će se uvoditi u zemljama širom sveta. One UI 4.1.1 softver će takođe biti proširen na modele Galaxy Z Fold2, Z Flip i Z Fold. One UI Watch4.5 softver će biti podržan na modelima Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic. Pored toga, korisnici modela Galaxy Watch3 i Galaxy Watch Active2 će moći da uživaju u softverskim novinama koje uključuju odabrane funkcije One UI Watch4.5 softvera.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin