, Najnoviji trendovi za vaše idealne enterijere, Gradski Magazin

Najnoviji trendovi za vaše idealne enterijere

Uređenje enterijera se konstantno menja prateći trendove koje diktira svetska scena. Kako bi vaš prostor bio u skladu sa tim, bitno je da se isprati različit dizajn nameštaja koji biste mogli da uklopite u dom. Forma ideale vam nudi novu kolekciju nameštaja koja je sačinjena od najnovijih trendova iz sveta enterijera, a koji će vaš dom učiniti još modernijim.  

Dizajn komode može biti pravi izazov, jer estetika i funkcionalost moraju biti u savršenom balansu. Sjajan izbor je komoda VANDEA 3K4Fdeo sistema elemenata VANDEA, koja nudi ne samo dovoljan prostor za odlaganje, već i elegantan dizajn koji privlači pažnju. Čiste linije dizajna i kontrastni dekori, kao što su dekor artisan hrast i crna mat folija, svojim lako se uklapaju u različite enterijerske stilove – od modernog i minimalističkog, do industrijskog.

Kutak možete obogatiti raznoraznim dekorom ATMOSPHERA iz Forma Ideale ponude.

, Najnoviji trendovi za vaše idealne enterijere, Gradski Magazin
Najnoviji trendovi za vaše idealne enterijere 4

Komfor i elegantan dizajn odlike su ležaja BEST u dezenu zelenog štofa, koji u potpunosti doprinosi opremanju životnog prostora, zahvaljujući modernom dizajnu i praktičnim karakteristikama. Ovaj ležaj nije samo mesto za odmor, već i ključan element koji će transformisati vaš dom u stilski moderan enterijer. Uz elegantnu zelenu boju i sofisticirane linije biće savršeni estetski akcenat. Funkcionalnost je takođe njegova karakteristika, jer ovaj model ležaja ima i kutiju predviđenu za odlaganje posteljine, te vam neće biti potreban dodatan prostor.

Atmosferi ambijenta mnogo može doprineti crna podna lampa, a kao dekoracija može poslužiti nekoliko dekorativnih jastuka, dok će umetnička slika upotpuniti zid iznad ležaja. Pravi odabir dekoracije će bitno uticati na kompletan utisak o domu.

Kada birate sto za radni prostor ili mesto za učenje imajte na umu više stvari, kao što su prostranost radne površine, prostor za odlaganje materijala i svakako estetiku koja će vam pružiti mesto za inspiraciju i produktivnost.

Sto koji odgovara na sve postavljene izazove je kompjuter sto ARHIMED, koji je dizajniran sa pažnjom prema detaljima i potrebama modernog korisnika. Podesivi element stola, koji se može rotirati pod uglom od 90 ili 180° obezbeđuje fleksibilnost u postavljanju ovog modela stola, ali i lakšeg prilagođavanja prostoru.

, Najnoviji trendovi za vaše idealne enterijere, Gradski Magazin
Najnoviji trendovi za vaše idealne enterijere 5

Predlog dizajnera enterijera Forma Ideale za zidnu policu koja će se savršeno ukopiti sa modelom ARHIMED, po dekoru i dizajnu, je zidna polica VANDEA ZP. Dekor artisan hrasta će dati naturalnu notu bilo kom enterijeru. Ovakav dizajn radnog stola će upotpuniti kancelarijska stolica KJDC – 70 svedenog, ali modernog izgleda i minimalistički dizajn stone lampe ATMOSPHERA.

Kako bi prostor bio savremeno opremljen, pored nameštaja koji oblikuje samu prostoriju, ključnu ulogu imaju i detalji. Dodavanjem vaze za cveće na centralnu komodu u dnevnom boravku ili dekorativnih figura na police kućne biblioteke, unećete dodatnu dozu luksuza u prostoriju i stvoriti posebnu atmosferu za uživanje u svakom danu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin