serije, Najpopularnije serije u 2014. (prvi deo), Gradski Magazin

Najpopularnije serije u 2014. (prvi deo)

Sigurno ćete tokom praznika imati više vremena da gledate serije, a mi smo vam pripremili Najpopularnije serije u 2014.

Ture detective (ocena 9.3, 181.831 korisnik glasao)

Pored sjajnih filmova, ova godina donela je i neke izuzetne serije. Pred vama je lista deset serija koje su, prema posetiocima sajta „IMDB“, pokazale najviše :Ture detective (ocena 9.3, 181.831 korisnik glasao)

Metju Mekonahi, Vudi Harleson, prelepa Mišel Monagan… serija koja prati lov dvojice detektiva na serijskog ubicu. Sezona ima osam epizoda, jedna epizoda traje oko 60 minuta, i pri tom drži pažnju, bez da pomislite da vam se radi nešto drugo. U moru detektivskih serija, bez sumnje najkvalitetnija. Da li će potrajati duže od dve sezone (druga dolazi na red 2015. godine, i pratiće Kolina Farela i Vinsa Vona), videćemo, ali svakako ima potencijala da postane jedna od najboljih ikada.

https://www.youtube.com/watch?v=TXwCoNwBSkQ

Fargo (ocena 9.1, 65.432 korisnika glasala)

Prva sezona serije „Fargo“ smeštena je u 2006. godinu, i zasnovana je na istoimenom filmu braće Koen iz 1996. godine. Crnohumorna krimi priča prati Lorna Malva (Bili Bob Torton) i događaje vezane za grad Bemidži u Minesoti. Druga sezona doneće neke sasvim nove likove, novo okruženje… ali, oslanjaće se na prvu sezonu, što je i glavni cilj ekipe koja radi seriju – svaka nova sezona pružaće nešto novo, a sve zajedno činiće jedan veliki univerzum.

Gotham (8.2, 42.457)

Džejms Gordon je prvi Betmenov saveznik koji je predstavljen u stripu. Mislim da nikakvo dalje predstavljanje nije potrebno. Jedini razlog da ne pogledate seriju a da ostanete kul jeste da ste Betmen lično i personalno, a to može biti samo jedan. Mada bi, verovatno, i on pogledao seriju posvećenu Gordonu. Pogotovo što je u pitanju period pre pojave Betmena.Dakle, izgovora nema – „Gotham“ je pod obavezno!

The Flash (8.3, 36.588)
Još jedan produkt „DC Comics“ dobio je svoju verziju pred malim ekranima. Nepravedno potcenjen od strane publike, „Munja“ je konačno dobio pažnju koju zaslužuje. Avanture Beri Alena su prisutne od 1956. u stripu. Sada su i oni koje mrzi da čitaju dobili priliku da se upoznaju sa još nekim superherojem kompanije uz „Marvel“ najzaslužnije za postojane stripa u obliku kakav danas znamo.

Penny dreadful (8.2, 31.065)

Remek delo, serija koju mora pogledati svako ko voli horore. Ukratko rečeno – budući klasik.

Počasno spominjanje

Njima nije potrebno predstavljanje – Rejčel, Fibi, Monika i VEOMA neobična verzija Rosa:

Drugi deo stiže uskoro, do tad – uživajte!

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Upoznajte novu verziju Galaxy AI, unapređenu jedinstvenim preklopnim formatom Galaxy Z serije i povezanog Galaxy …

, SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE, Gradski Magazin

SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. Inicijativa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin