, Najveće „filmoljupce” će ovo sigurno zanimati…, Gradski Magazin

Najveće „filmoljupce” će ovo sigurno zanimati…

Sve nedeljne obaveze su vam zasigurno već sada poznate, međutim, često se desi da planovi o odmoru izostanu. Zbog toga, predlažemo vam zanimljive sadržaje uz koje možete predahnuti, opusitit se, ali i pobuditi različite emocije. Uživajte u FilmBox kanalima koji vam donose samo najbolje!

, Najveće „filmoljupce” će ovo sigurno zanimati…, Gradski MagazinU četvrtak možete pogledati film Henrijev zločin” u kom ćete se upoznati sa pričom mladića koji je poslat u zatvor na izdržavanje kazne za zločin koji nije počinio. Da li će se i kako izvući iz ovog problema moći ćete da pogledate od 22:40h na kanalu FilmBox Extra. Glavne uloge tumače Keanu Reeves, Vera Farmiga i James Caan.

Petak je dan za glumce kao što su Barbra Streisand, Seth Rogen i Julene Renee, a zajedno ćete ih videti u filmu „Iznuđena krivica“, koji će se emitovati od 22:45h na kanalu FilmBox Premium. Kada pronalazač Endi Bruster odluči da krene na putovanje svog života, kratko zaustavljanje u kući njegove majke pretvara se u neočekivano krstarenje sa njom kao saputnicom. Definitivno je da ćete uživati u ovoj komediji!

, Najveće „filmoljupce” će ovo sigurno zanimati…, Gradski MagazinUkoliko volite adrenalin i scene koje ostavljaju bez daha, film koji će vam se zasigurno dopasti jeste „Žarki plamen“. Predstavljamo vam triler koji govori o mladoj ženi i njenom autističnom bratu koji su zarobljeni u kući zajedno sa krvoločnim tigrom usred uragana. Film će se emitovati u nedelju u 16:15h takođe na kanalu FilmBox Premium, a glavne uloge tumače Garrett Dillahunt, Briana Evigan i Charlie Tahan.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin