Najveće nacionalno takmičenje za pekare profesionalce i buduće mlade pekare u Srbiji, Najveće nacionalno takmičenje za pekare profesionalce i buduće mlade pekare u Srbiji, Gradski Magazin

Najveće nacionalno takmičenje za pekare profesionalce i buduće mlade pekare u Srbiji

Kvalifikacije za četvrtu po redu „Pekarijadu“ i takmičenje za naboljeg pekara Srbije završeno je u Lesaffre Pekarskom centru u Beogradu i FINS-u, Naučnom institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu.

Takmičenje po kategorijama nastavlja se u Nišu 22. i 23. aprila. u Studentskom centru, a potom sledi Požega 26. i 27. aprila, gde će se pekari profesionalci takmičiti u kategorijama: domaći hleb, burek, štrudla sa makom, pizza i umetničko delo u srednjoj stručnoj školi „Ljubo Mićić“.

Finale najvećeg nacionalnog takmičenja planirano je za septembar i oktobar u Lesaffre Baking Centru u Beogradu, kada će se profesionalnim pekarima pridružiti i budući mladi pekari, koji će se takmičiti u kategoriji pogačica sa čvarcima. U novembru je planirano svečano proglašenje pobednika IV Pekarijade – kada ćemo znati ko je „Prvi među najboljima“ u svakoj od kategorija.

Sve informacije o dinamici takmičenja, lokacijama, kategorijama kao i propozicijama učestvovanja možete pratiti na oficijelnom sajtu www.pekarijada.rs, kao i na FB stranici Pekarijada na kojoj možete ispratiti foto izveštaje sa svakog takmičarskog dana.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin