Najveće nacionalno takmičenje za pekare profesionalce i buduće mlade pekare u Srbiji, Gradski Magazin

Najveće nacionalno takmičenje za pekare profesionalce i buduće mlade pekare u Srbiji

Kvalifikacije za četvrtu po redu „Pekarijadu“ i takmičenje za naboljeg pekara Srbije završeno je u Lesaffre Pekarskom centru u Beogradu i FINS-u, Naučnom institutu za prehrambene tehnologije u Novom Sadu.

Takmičenje po kategorijama nastavlja se u Nišu 22. i 23. aprila. u Studentskom centru, a potom sledi Požega 26. i 27. aprila, gde će se pekari profesionalci takmičiti u kategorijama: domaći hleb, burek, štrudla sa makom, pizza i umetničko delo u srednjoj stručnoj školi „Ljubo Mićić“.

Finale najvećeg nacionalnog takmičenja planirano je za septembar i oktobar u Lesaffre Baking Centru u Beogradu, kada će se profesionalnim pekarima pridružiti i budući mladi pekari, koji će se takmičiti u kategoriji pogačica sa čvarcima. U novembru je planirano svečano proglašenje pobednika IV Pekarijade – kada ćemo znati ko je „Prvi među najboljima“ u svakoj od kategorija.

Sve informacije o dinamici takmičenja, lokacijama, kategorijama kao i propozicijama učestvovanja možete pratiti na oficijelnom sajtu www.pekarijada.rs, kao i na FB stranici Pekarijada na kojoj možete ispratiti foto izveštaje sa svakog takmičarskog dana.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Da li znate da sutra treba da obučete ove tri boje? One su simbol Dana žena, Gradski Magazin

Da li znate da sutra treba da obučete ove tri boje? One su simbol Dana žena

Sutra je 8. mart, Međunarodni dan žena. Da li u ormaru imate nešto što asocira …

Kompanija BlueCat najavljuje međunarodnu ekspanziju otvaranjem Centra za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu, Gradski Magazin

Kompanija BlueCat najavljuje međunarodnu ekspanziju otvaranjem Centra za brigu o korisnicima i razvoj integracije u Beogradu

BlueCat, Adaptive DNS™ kompanija, najavila je otvaranje prvog Centra za brigu o korisnicima i razvoj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin