, NAPETA TURSKA SERIJA „Mala ubistva“, Gradski Magazin

NAPETA TURSKA SERIJA „Mala ubistva“

, NAPETA TURSKA SERIJA „Mala ubistva“, Gradski MagazinOd 15. juna na kanalu TDC od 19.50 časova svakog dana, očekuje nas napeta turska serija Mala ubistva. Sve se vrti  oko četiri prekrasne uspešne žene koje su bile najbolje prijateljice u mladosti. Sada kad su odrasle, prst sudbine opet ih spoji, samo što ovaj put postoji prilika za osvetu. U ovoj intrigantnoj seriji oduševi će vas jedinstven prikaz likova i sjajna kombinacija različitih žanrova – misterije, drame i krimića.

Ova serija se emitovala u Čileu, Estoniji, Litvaniji, Izraele, Sloveniji, Grčkoj, Albaniji, Hrvatskoj i Španiji. Serija Mala ubistva osvojila je Turske nagrade za najbolji scenario, najbolju TV seriju i nagrade ITU Social Media Avard u 2018. godini i nominovan je za međunarodnu dramsku nagradu u Seulu.

Produkciju su rad koju su režirali Ali Bilgin i Deniz Iorulmazer isprepliće dramu s akcijom i misterijom. U seriji se nalaze glumci Gokce Bahadir, Bade Iscil, Tulin Ozen, Iildirai Sahinler, Aslihan Gurbuz i Ferit Aktug.

– Posle proba s glumcima, dugo smo razgovarali o likovima koje su igrali. Svaki lik je drugačiji, pa smo ih morali uskladiti da bismo imali kredibilitet. Nije bilo lako, ali mislim da sam uspeo – kaže režiser Ali Bilgin.

U priči se radi o četiri žene sa različitim ličnostima i složenim ličnim problemima. Merve Aksak, Pelin Tarhan, Arzu Kara i Oia Toksoz su prijatelji iz detinjstva, ali Oia se zbog nesretnih događaja raskida sa svojim prijateljima. Tokom godina, ona odlučuje da se poveže sa ostalim ženama i zajedno završe kroz vrlo rizične događaje. Serija ima dve sezone, prva sa 32 epizode, druga sa 13.

– Ono što me je najviše privuklo ovom projektu je činjenica da je to žanr koji se nikada ranije nije isprobavao u Turskoj i činjenica da je to prvi put u mojoj karijeri i za mene. Projekt mi je predstavio Ai Iapım u vreme kada više nisam želeo da radim sa klasičnim pričama. Scenario me privukao jer je imao i humora, i napetosti i drame. Prilika za rad sa dobrim glumcima i veoma dubokim likovima privukao me je zauzvrat. Bio sam vrlo uzbuđen jer je bio je projekat sa velikim potencijalom kojem bi svaki režiser mogao da daje različite interpretacije – kaže režiser Ali Bilgin.

Serija je osvojila ceo svet jer govori o univerzalnoj priči – o prirodi odnosa između žena.

– Ključno u ovom projektu bilo je stvaranje četiri različita lika. Način na koji su igrali i stil života nisu bili toliko različiti, ali bilo je vrlo važno odabrati prave kostime i pravilno predstaviti njihove izbore. Mogu reći da sam radio sa 4 različite vrste glumica. U početku je delovalo rizično, ali velika je radost videti da ste doneli ispravne odluke. Doprinos glumaca ovom projektu bio je značajan, kako za samu seriju, tako i za scenariste – kaže Bilgin.

Pored ove serije na kanalu TDC u junu možete pratiti serije: Karadaji, Crvena marama, Ljubav i novac i mnoge druge.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin