Najnovije Vesti
Nataša Bekvalac, Nataša Bekvalac će podići temperaturu u Kasini, Gradski Magazin

Nataša Bekvalac će podići temperaturu u Kasini

Nataša Bekvalac će podići temperaturu na “300 stepeni” u beogradskom klubu Kasina

Uskoro vas očekuje “300 stepeni” u Beogradu. Ove srede će biti 300 stepeni i nećete biti pri sebi kad dođete u Kasinu na Terazijama! Naime, večeas će nastupiće atraktivna “novosadska barbika” koja u nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim izgedom i pesmama.Da, u pitanju je pevačica Nataša Bekvalac.
Nataša Bekvalac, Nataša Bekvalac će podići temperaturu u Kasini, Gradski Magazin
Pop zvezda će napraviti pravi spektakl u klubu Kasina, a vi ne smete nikako da ga propustite! Bekvalčeva je trenutno maksimalno posvećena predstavljanu pesme “Pseto”, koja najavljuje nje novi album koji se uskoro očekuje. zato dođite u Kasinu i obavezno uživajte u svim Natašinim hitovima koji su neizbežni u beogradskim klubovima.

Nataša Bekvalac (Novi Sad, 25. septembar 1980) je srpska pop pevačica. Prvi album, Ne brini, snimila je 2001. Godine 2003. objavljuje album Ništa lično sa kog je najpoznatija pesma bila Mali signali, a 2005. je izašao i album Stereo ljubav. U decembru 2007. se posle duže pauze vratila na scenu kada je u Grand šou promovisala novu pesmu Dobro moje. U novembru 2008. je objavila EP LJubav, vera, nada. U novembru 2010. objavila je album, Ne valjam.
NJeni najveći hitovi u karijeri su pesme Ne brini, Mali signali, Idu dani, Nikotin, Poludim li u 25, Ponovo, Navika, Trista stepeni, Dobro moje, Nikad ne reci nikad, Prva u piću, Ne kuni se u svoje drugove, Ja sam dobro, Pozitivna, Gram ljubavi, Kraljica novih ljubavi i Original. Godine 2006. udala se za vaterpolistu Danila Ikodinovića sa kojim je dobila kćerku Hanu u martu 2007. Uz veliku medijsku buru, koju su i dnevna i žuta štampa više meseci pomno pratile, razveli su se 2011. 2015. godine udala se za rukometaša LJubomira LJubu Jovanovića.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Dana primirja, PARKING SLOBODAN, SVE RADI: Povodom obeležavanja Dana primirja, u sredu bez promene radnog vremena u svim trgovinskim lancima, Gradski Magazin

PARKING SLOBODAN, SVE RADI: Povodom obeležavanja Dana primirja, u sredu bez promene radnog vremena u svim trgovinskim lancima

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, veliki trgovinski lanci i tržni …

policijski čas, NEĆE BITI POLICIJSKOG ČASA U BEOGRADU: Neophodno da se poštuju mere zaštite, Gradski Magazin

NEĆE BITI POLICIJSKOG ČASA U BEOGRADU: Neophodno da se poštuju mere zaštite

ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da neće biti policijskog časa u Beogradu, već da …

Leave a Reply

Your email address will not be published.