Najnovije Vesti
kupajte, NE KUPAJTE SE NA ADI JOŠ UVEK!, Gradski Magazin

NE KUPAJTE SE NA ADI JOŠ UVEK!

Iako nas neuobičajeno visoke temperature za ovo doba godine teraju da nađemo način da se rashladimo, iz preduzeća JP “Ada Ciganlija” apeluju na kupače da ne ulaze u vodu dok sezona ne počne.


Na jednom od omiljenih gradskih kupališta građani se već uveliko sunčaju, kako na ležaljkama u kafićima, tako i na plaži. Međutim, kako je temperatura vazduha iz dana u dan sve veća, a direktan prelazak iz zime u leto nije ostavio vremena da se pripremimo na vrućinu, pojedini Beograđani se rashlađuju kupajući se u Savskom jezeru.

Pored njih, mali maturanti koji su juče završili školsku godinu tradicionalno su otišli na Adu u želji da baš oni budu ti koji će otvoriti kupališnu sezonu, ne razmišljajući o potencijalnim opasnostima na koje zaposleni u preduzeću JP “Ada Ciganlija” upozoravaju.

– Pozivamo sve posetioce da se uzdrže od kupanja do početka zvanične sezone, imajući u vidu da to može biti opasno, jer temperatura vode još uvek nije zadovoljavajuća za bezbedno kupanje – apeluju oni.

Treba znati da sezona kupanja na Beogradskom moru počinje kada temperatura vode distigne 22 stepena Celzijusa, te se ove godine, zbog povoljnih vremenskih uslova, očekuje da to bude u subotu, 16. juna

 

Izvor: kurir

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“, Gradski Magazin

Najbolji prijatelj strastvenih kuvara – kuhinja „LIVIA“

Koji god obrok da pravimo za našu porodicu, važno nam je da je zdrav i …

Svi pričaju o Ordinacija Lilo, Gradski Magazin

Svi pričaju o Ordinacija Lilo

U vreme pandemije korona virusa, boravak u kućama je „naterao“ ljude da sagledaju svoje zdravstveno …

Leave a Reply

Your email address will not be published.