, Ne želiš da propustiš ove naslove!, Gradski Magazin

Ne želiš da propustiš ove naslove!

Pred nama je natprosečno topla poslednja nedelja oktobra. Budući da se Miholjsko leto ne predaje, maksimalno iskoristite lepe i sunčane dane. Na kraju dana, kada se sunce povuče, uživajte u omiljenim filmovima koje možete pronaći samo na FilmBox kanalima. U nastavku pogledajte koje filmove nikako ne smete propustiti.

, Ne želiš da propustiš ove naslove!, Gradski Magazin

U četvrtak na kanalu FilmBox Stars biće emitovana fenomenalna romantična priča zasnovana na istoimenoj Šekspirovoj drami – „Mletački trgovac“. Glumačku ekipu predvode Al Pacino, Fiennes Joseph, Collins Lynn, a neverovatna kostimografija će vas odvesti u Veneciju 1596. godine. Melanholični Antonio voli mlađanog Basanija i kad mu Basanio zatraži tri hiljade dukata, Antonio pristaje pre nego što shvati da će ovim dukatima zaprositi ruku lepe Porcije. Antonio je sav svoj novac uložio u trgovačke brodove koji se trenutno nalaze na moru, pa je primoran da se za pomoć obrati jevrejskom zelenašu Šajloku. Do kakvog će zatim zapleta doći možete pogledati od 18.50h.

Maraton filmskih hitova očekuje nas za vikend na kanalu FilmBox Premium. U subotu od 21.00h pogledajte film „Opklada veka“. Neverovatnu filmsku ekipu čine Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gosling I Steve Carell. Ova priča počinje kada četiri autsajdera shvate da je u toku ono što velike banke, mediji i vlada ne žele da priznaju, a to je globalni ekonomski kolaps. Tada im na pamet pada sjajna ideja: opklada veka. Njihova hrabra investicija ih vodi u mračni, skriveni svet bankarstva, u kome moraju preispitivati doslovno sve. Saznajte epilog ove priče koja je dobitnik Oskara za najbolji adaptirani scenario.

, Ne želiš da propustiš ove naslove!, Gradski MagazinNapeti američki triler „Iščezla“ možete pogledati u nedelju od 21.00h. Pisac njujorškog časopisa vraća se u grad na reci Misuri sa svojom bogatom suprugom gde biva optužen za njeno ubistvo nakon njenog misterioznog nestanka. Dramu, napetost i neverovatan rasplet slučaja dočaraće vam odlična glumačka ekipa Ben Affleck, Rosamund Pike, Tyler Perry i Neil Patrick Harris. Ovaj film možete pogledati na kanalu FilmBox Extra.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin