Srbiju, Nebojša Dugalić napušta Srbiju ?!, Gradski Magazin

Nebojša Dugalić napušta Srbiju ?!

Izvor: Mondo Foto: Svet

Napušta Srbiju jer ne može da prehrani porodicu?

Prvak Narodnog pozorišta sa suprugom i petoro dece potražiće bolji život u Kanadi. Napušta Srbiju jer ne može da prehrani porodicu Domaća štampa prenosi da je Nebojša Dugalić, jedan od najboljih srpskih glumaca srednje generacije, pokrenuo proces dobijanja iseljeničke vize za Kanadu jer od posla u Srbiji ne može da prehrani porodicu. Glumac o tome nije želeo da govori, ali su njegove kolege za “Blic” rekle da je velika šteta da ovakav glumac od svog posla ne može da izdržava decu.

“Ako ljudi kao što je Nebojša napuštaju zemlju, ne piše nam se dobro. Sramota je da vrhunski umetnik sa divnom ženom i petoro dece mora da napusti zemlju”, ocenio je Boris Pingović.

“Naravno da za vrhunskog umetnika i dobrog čoveka nema mesta u Srbiji. Nebojša je pravoslavac i patriota u najsvetlijem značenju te reči, i mora da misli na budućnost petoro dece. I treba da ide, ako zna da će mu tamo biti bolje, a mi treba da se zapitamo ko sme i gde živimo kada nas takvi napuštaju”, kazao je Tanasije Uzunović.

Dugalić (44), dobitnik dve Sterijine nagrade i više drugih priznanja, prvak je Narodnog pozorišta, a ostvario je više uloga i na televiziji, radiju i filmu. Trenutno u nacionalnom teatru igra u predstavama “Laža i paralaža”, “Heda Gabler”, “Dama sa kamelijama” i “Kod Večite slavine”.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!, Gradski Magazin

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!

LEGENDA OTIŠLA U LEGENDU – Petar Đorđević iznedrio je brojne uspešne sportiste, obučavao pripadnike specijalnih …

Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!, Gradski Magazin

Kineska reprezentacija završila pripreme u Vrnjačkoj Banji!

Odbojkaši oduševljeni napustili Banju – Muška seniorska reprezentacija Kine pripremala se u Vrnjačkoj Banji za 20. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin