Srbiju, Nebojša Dugalić napušta Srbiju ?!, Gradski Magazin

Nebojša Dugalić napušta Srbiju ?!

Izvor: Mondo Foto: Svet

Napušta Srbiju jer ne može da prehrani porodicu?

Prvak Narodnog pozorišta sa suprugom i petoro dece potražiće bolji život u Kanadi. Napušta Srbiju jer ne može da prehrani porodicu Domaća štampa prenosi da je Nebojša Dugalić, jedan od najboljih srpskih glumaca srednje generacije, pokrenuo proces dobijanja iseljeničke vize za Kanadu jer od posla u Srbiji ne može da prehrani porodicu. Glumac o tome nije želeo da govori, ali su njegove kolege za “Blic” rekle da je velika šteta da ovakav glumac od svog posla ne može da izdržava decu.

“Ako ljudi kao što je Nebojša napuštaju zemlju, ne piše nam se dobro. Sramota je da vrhunski umetnik sa divnom ženom i petoro dece mora da napusti zemlju”, ocenio je Boris Pingović.

“Naravno da za vrhunskog umetnika i dobrog čoveka nema mesta u Srbiji. Nebojša je pravoslavac i patriota u najsvetlijem značenju te reči, i mora da misli na budućnost petoro dece. I treba da ide, ako zna da će mu tamo biti bolje, a mi treba da se zapitamo ko sme i gde živimo kada nas takvi napuštaju”, kazao je Tanasije Uzunović.

Dugalić (44), dobitnik dve Sterijine nagrade i više drugih priznanja, prvak je Narodnog pozorišta, a ostvario je više uloga i na televiziji, radiju i filmu. Trenutno u nacionalnom teatru igra u predstavama “Laža i paralaža”, “Heda Gabler”, “Dama sa kamelijama” i “Kod Večite slavine”.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!, Gradski Magazin

Osnažena žena-jača porodica u Blacu!

Nakon kratke letnje pauze, u Kulturnom centru Blace biće održana prva u novom ciklusu edukativnih …

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!, Gradski Magazin

Održan Bentbaša Cliff Diving u Sarajevu!

5. avgusta u Sarajevu održano je deveto izdanje sportsko-turističkog događaja “Bentbaša Cliff Diving” koji je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin