, Neka nežnost priča uz slatke zalogaje čokolade, Gradski Magazin

Neka nežnost priča uz slatke zalogaje čokolade

, Neka nežnost priča uz slatke zalogaje čokolade, Gradski MagazinPodelimo nežnost sa onima koje volimo! “Neka nežnost priča” je najnovija kampanja poznatog brenda Milka, koji novim, originalnim pakovanjima nadaleko poznate čokolade sa alpskim mlekom želi da ispriča priču nežnosti.

Limitirana serija Milka pakovanja donosi 4 različite poruke podrške, ohrabrenja, prijateljstva i priznanja upakovane u originalan dizajn. Svako od pakovanja priča svoju priču i šalje pozitivnu poruku – “Dream team”, “Smile, all is ok”, “Support you” i “Well done” – sa željom da probudi osećaj povezanosti, empatije i nežnosti među ljudima.

“Milka je prošle godine na najlepši mogući način obeležila svoj 120. rođendan i pokazala da humanost i empatija nisu zaboravljene i da je sreća u davanju. Ove godine nastavljamo svoju misiju i pokazujemo da naizgled malim znacima pažnje možemo ulepšati svakodnevicu ljudima oko sebe. Kampanjom ‘Neka nežnost priča’ želimo da inspirišemo ljude da svojim najbližima upute poruku ljubavi, ohrabrenja, prijateljstva i priznanja, onda kada osećaju da je drugoj strani to najpotrebnije”, izjavila je Una Lučić, brend menadžerka za Milka tabletne čokolade, East Adriatic, u ime grupe kompanija Mondelez International, vlasnika poznatog brenda.

Milka čokolada je nastala iz čina nežnosti njenog kreatora, Filipa Sušarda, koji je želeo da obraduje svoju bolesnu majku i pokloni joj čokoladu koja tada, zbog svoje visoke cene, mnogima nije bila dostupna. Upravo u želji da svima omogući uživanje u toj neodoljivoj poslastici, pre 120. godina Filip osniva dobro poznati brend. Do danas, Milka čokolada je ostala verna svojoj misiji korišćenja pažljivo odabranih, kvalitetnih sastojaka, kako bi njen nežan ukus nastavio da topi srca svih koji je okuse.

Pokažite dragim osobama da ih volite, da zaslužuju jedno veliko bravo za sve što čine, da ste tu da ih ohrabrite, pomognete im ili jednostavno pokažete koliko vam znači vaše prijateljstvo. Ulepšajte im dan, podelite nežnost i ispričajte vašu priču, a svaka kockica Milka mlečne čokolade će naći put do njihovih srca. Neka nežnost priča uz slatke zalogaja Milka čokolade.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin