, Neka vaše potkrovlje postane savršeno mesto za život, Gradski Magazin

Neka vaše potkrovlje postane savršeno mesto za život

, Neka vaše potkrovlje postane savršeno mesto za život, Gradski MagazinUkoliko u svom domu imate potkrovlje, uz malo vašeg truda i kreativnosti ono može postati izuzetno prijatan i atraktivan prostor za život. Najvažnije je da bude funkcionalno i odgovara svim vašim svakodnevnim potrebama, a dodatnom dekoracijom i sitnicama ćete doprineti lepoj energiji u ambijentu.

Što se tiče odabira nameštaja, otvoreni prostor i obilje svetlosti u okviru potkrovlja pružaju mogućnost uvođenja bilo kog seta nameštaja i kreiranje željenog izgleda enterijera koji odgovara svakodnevnim navikama i ličnom osećaju za estetiku.

Možete ga opremiti u savremenom shabbi-chic stilu, sa udobnim dnevnim boravkom, roditeljskom spavaćom sobom i dečijom sobom. Elegantan i moderan minimalistički enterijer u toplom drvo dekoru i neutralnoj paleti boja odlično bi se uklopio u ovakav ambijent. U ovaj opis uklapa se sistem elemenata kolekcije SARDINIA koji karakteriše moderan dizajn.

Iskorak u dizajnu se ogleda, sa jedne strane, u potenciranju na toplini naturalnog i rustičnog dekora artisan hrasta, koji je osnov svih elemenata u kolekciji SARDINIA, sa primesama suptilnih crnih elemenata dekora na frontovima, kao i ručicama i ostalim elemenatima u dekoru metala koji su odlike industrijskog stila.

Dodavanjem krovnog prozora možete obilje svetlosti, ali i prelepo opuštajuće mesto za sedenje i gledanje u zvezde.

Uz postojeći drvo dekor i zemljane tonove u enterijeru savršeno bi se uklopio ležaj MARBO, zahvaljujući svom savremenom dizajnu i praktičnim karakteristikama.

Spajanje trpezarije sa dnevnim boravkom doprinosi funkcionalnosti prostora. Trpezarijski sto T669 u konstrukciji od drveta  idealan je za svedeno i praktično uređenje trpezarije, sa estetskim karakteristikama koje prate savremene trendove u uređenju enterijera. U kombinaciji sa trpezarijskim stolicama VRP-001 metalne konstrukcije i specifičnog dizajna lepo se uklapa uz metalne detalje elemenata SARDINIA.

Za ambijent kuhinje odličan odabir je kuhinja ADELA u kombinaciji artisan hrasta i tamnog parsol stakla, koja predstavlja moderni inovativni dizajnerski koncept u opremanju kuhinje.

Kod opremanja potkrovlja veoma praktičan komad nameštaja su komode, a ukoliko je visina krova jako niska one mogu biti pogodne i za odlaganje garderobe. Komoda SARDINIA 3K4F sastoji se od dva segmenta sa pregradnim policama, kao i četiri funkcionalne fioke, i odlična je u kombinaciji sa ostalim elementima iz istoimene kolekcije.

, Neka vaše potkrovlje postane savršeno mesto za život, Gradski MagazinSpavaće sobe u okviru potkrovlja imaju poseban šarm. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da odaberete nameštaj koji je manjih dimenzija, da se prostor ne bi opteretio nepotrebnim sitnicama. Beli zidovi sjajna su pozadina svim ostalim komponentama enterijera u suptilnoj kombinaciji između savremenog i vintage stila. Bračni krevet SARDINIA 180 i ormar SARDINIA 4K2F2O predstavljaju spoj topline naturalnog i rustičnog sa karakteristikama industrijskog stila u dizajnu.

Život u stanu u potkrovlju nosi sa sobom određene izazove, ali ako stilizujete svoje potkrovlje na način koji kombinuje njegovu funkcionalnost i vaše želje, dobićete savršeno mesto za život i druženje sa porodicom i prijateljima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin