ispovesti, Neke od najčudnijih ispovesti, Gradski Magazin

Neke od najčudnijih ispovesti

Ono što možete pročitati na sajtu ispovesti.com, retko da možete naći u lepoj književnosti. Odvajamo top 5 najčudnijih ispovesti koje smo pronašli.

  • POSLE JE…. NEMA KAJANJA

„Kod kuće jedva imamo para za hleb. Svakog prvog u mesecu, baš kao i pre pet dana, roditelji se svađaju kako će da se plati kirija. A ja, ja idem sa jednog ručka na drugi, sa pića na piće, a uveče u gradu se pije moet i sva ostala pića koja ne umem da nabrojim a basnoslovno koštaju ovde u Beogradu. Sve se to plaća novcem drugova i momaka sa kojima izlazim. Sramota me je same sebe. Sramota me je što sam svoju lepotu unovčila na taj način“.

  • AKO TE VOLI, VOLEĆE TE BEZ OBZIRA NA SVE!

„Da li postoji neki određeni rok proveden sa devojkom kada možeš da se opustiš i pustiš goluba dok blejite zagrljeni u krevetu ili? …ne mogu više da dolazim kući naduven kao plinska boca i da mi to bude najlepši deo večeri kad izbacim stres od suzdržavanja“…

  • GREŠI ČOVEK NEKI PUT

„Prije 3 godine, bio sam vidno zatreskan u jednu curu, za koju sam mislio da je i ona u mene. I tako smo jedno jutro sjedili na klupi, i ona onako lagano nasloni glavu na moje rame. I ja tad šta ću kud ću, zagrlim je. Nakon tri sekunde ona diže glavu, i tad sam shvatio da mi nije ustvari spustila glavu na rame, nego samo zavezala pertlu na teni. Nikad se nisam više u životu zacrvenio“.

  • MAMA IPAK ZNA NAJBOLJE

„Keva me je pre mesec dana prvi put pitala da je izmasiram i posle 5 mučnih minuta istjezavanja vrisnula je “DOSTA! Trebao si rudar da budeš, a ne pravnik. KAO ZID DA BUŠIŠ A NE LEĐA DA MASIRAŠ“.

  • NE, NEGO GUBIŠ MOMKA

„Niko od mojih prijatelja, pa ni momak nije željan neke avanture, spontanih događaja, sve mora biti unaprijed i striktno određeno, imam osjećaj da se stapam sa njima i gubim sebe“.

Prelistajte i zabavite se. Ne budite šokirani jer tamo možete svašta da pročitate.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!, Gradski Magazin

ŽURKA GODINE U TRANZIT BAŠTI: ZORO VEČERAS SLAVI ROĐENDAN!

Maskirani osvetnik Zoro večeras u letnjoj bašti bara Tranzit slavi rođendan, a žurka koja očekuje …

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!, Gradski Magazin

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!

LEGENDA OTIŠLA U LEGENDU – Petar Đorđević iznedrio je brojne uspešne sportiste, obučavao pripadnike specijalnih …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin